Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Зидан: Лакше је освојити Лигу шампиона него титулу у Шпанији

Тренер Реал Мадрида Зинедин Зидан честитао је Барселони освајање шампионске титуле и рекао да је теже освојити титулу у Шпанији него трофеј Лиге шампиона
ФОТО: Бета/АП

Најважније је да поштујемо оно што је Барселна урадила, освојила шампионску титулу – рекао је Зидан.

Зидан је то изјавио дан пре „ел класика”, великог дербија између Реала и Барселоне, који се игра у недељу од 20.45 на Камп Ноу.

Примеру је најтеже освојити, али и најлепше – додао је Зидан.

Он је поновио да његови играчи неће направити почасни шпалир за играче Барселоне, пошто фудбалери Барселоне то нису учинили у децембру, кад су играчи Реала освојили светско клупско првенство.

Барселона је прошле недеље освојила титулу, а ове сезоне освојила је „дуплу круну”, пошто је тријумфовала и у Купу краља.

Барселона ће покушати да постане прва екипа која је сезону завршила без пораза у шпанском првенству, по садашњем формату такмичења у Примери.

До краја шампионата остала су четири кола. Реал има шансу да освоји један трофеј ове сезоне, пошто ће 26. маја у Кијеву играти против Ливерпула, у финалу Лиге шампиона.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
kad ga osvojiš sa klubom kao što je nekad bio NOTNGEM FOREST koji je igrao sa momcima iz svoje škole i okoline a imao genijalca KLAFA i osvojiš 2 titule KEŠ onda se javi ZI ZU
Deki
Naravno da vam je lakše, kad vam sudije pomažu !

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.