Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Полиција истражује претње супрузи фудбалског судије Оливера

Оливер је у трећем минуту надокнаде времена прошле среде досудио дискутабилан пенал за Реал, који је искористио Кристијано Роналдо након чега се шпански тим пласирао у полуфинале
ФОТО: Бета/АП

Британска полиција истражује претње упућене супрузи фудбалског судије Мајкла Оливера, који је у центру пажње због суђења у реванш утакмици четвртфинала Лиге шампиона између Јувентуса и Реал Мадрида.

Оливер је у трећем минуту надокнаде времена прошле среде досудио дискутабилан пенал за Реал, који је искористио Кристијано Роналдо након чега се шпански тим пласирао у полуфинале. Јувентус је до тада водио са 3:0 и имао је у рукама продужетке.

Оливера су критивовали голман Јувентуса Ђанлуиђи Буфон, који је искључен, али и поједини италијански медији и велики број навијача.

Би-Би-Си (ББЦ) је пренео да је Луси, супруга Мајкла Оливера, добила бројне претње, након што је на друштвеним мрежама објављен број њеног мобилног телефона. Она је судија женске Супер лиге, а судила је и утакмице нижеразредних мушких енглеских клубова.

Такође, полиција истражује и наводе да је неколицина људи лупала на врата од куће брачног пара и узвикивала разне увреде кроз отвор за пошту на вратима.

Луси Оливер је добила претње и путем друштвених мрежа. Удружење професионалних судија Премијер лиге подржало је Оливера и осудило вређање његове супруге.

Легендарни голман Јувентуса је после утакмице оштро критиковао Оливера и рекао да уместо срца има канту за смеће, а јуче је рекао да стоји иза свега што је рекао.

Он је признао да је можда "мало претерао", али је рекао да је 33-годишњи Оливер млад за тако важну утакмицу.

- Све бих то поновио, можда другачијим речником, да кажем цивилизованијим. Али изјаве остају - рекао је 40-годишњи Буфон.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

tvrtko
Nekad sam poštovao Bufona kao najvećeg fudbalskog džentlmena. Posle ovakvog ponašanja, Buf smeća.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.