Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Свилар: Уживао сам на Oлд трафорду, код шута Матића нисам имао среће

Млади голман Бенфике Миле Свилар каже да је уживао у мечу против Манчестер јунајтеда на Олд Трафорду, где је одбранио пенал Антонију Марсијалу, а касније несрећно примио гол после шута Немање Матића
ФОТО: Ројтерс

Миле Свилар је на Олд Трафорду са 18 година и 65 дана постао најмлађи голман у Лиги шампиона који је одбранио једанаестерац, само две недеље након што је, баш против Јунајтеда, постао најмлађи који је стао између статива у елитном такмичењу.

- Осећања су ми помешана, наравно да сам јако емотивно доживео одбрањени пенал. Код шута Матића мислим да ништа нисам могао, али сам дао аутогол. Све је до среће - рекао је Свилар за Уефин сајт.

Свилар, који би ускоро требало да дебитује за А тим Србије, задовољан је личном и тимском представом против Јунајтеда.

- Баш сам уживао, трудио сам да тако буде целу утакмицу. Наступ на оваквом нивоу у мојим годинама је нешто невероватно. Штета што нисмо остварили бољи резултат у Манчестеру, играли смо добро, створили много шанси, али је Де Хеа био сјајан - рекао је син Ратка Свилара, бившег голмана Војводине и репрезентације Југославије.

Бенфика је доживела четврти пораз у Лиги шампиона и практично се опростила од останка у Европи, јер два кола пре краја има шест бодова мање од Базела и московског ЦСКА, а 12 од Манчестер јунајтеда у А групи.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Lalo grobare,to si pročitao u Dnevniku za koji je legenda RATKO SVILAR dao eksluzivni intervju i izvukao si iz konteksta da je kao mali postao navijač crno belih uostalom kao i većina kolonista u Vojvodini al da su mu najlepše godine provedene u VOJVODINI a da je branio za crno bele odigrao bar 33 utakmice za YU koliko je puta bio rezerva a samo 9 mečeva odigrao za A rep YU inače je istakao da jedini u porodici ima državljanstvo Srbije ali da se izjašnjava i dalje kao JUGOSLOVEN..tako kad daješ informaciju daj je do kraja
Бо
Да, много је битно како се изјашњава... :D
Knego
Bravo Mile, samo nastavi tako.
Lala grobar
Otac malog Svilara Ratko Svilar patio sto nije branio u fk Partizanu.I mali je veliki grobar.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.