Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Кажић: Реванш у Подгорици биће спектакл

Тренеру Будућности Драгану Кажићу испунила се жеља у Ниону да за ривала добије Партизан
ФОТО: В. Ракочевић

Шеф стручног штаба Будућности Драган Кажић, откако је дошао на клупу Подгоричана, имао је жељу да за ривала на старту квалификација за Лигу шампиона добије Партизан.

Жеља се испунила, непосредно након жреба у Ниону је рекао:

– Задовољан сам, наравно. Двомеч с црно-белима сам и прижељкивао. Мислим да ће то бити два добра меча, реванш у Подгорици биће спектакл. Ово је такмичење у којем свако има шансу и надам се најбољем – истакао је Кажић.

То је и предност Будућности, сматра.

– Обе екипе чекају дуеле из тренажног процеса, у не баш доброј форми. Видимо, наравно, нашу шансу, други меч биће пред пуним трибинама и даћемо све од себе да елиминишемо великог ривала.

Споменуо је и црногорске репрезентативце, Марка Јанковића и Небојшу Косовића.

Млади и сјајни играчи, што су потврдили играма у Партизану и репрезентацији Црне Горе. У сваком случају, имамо много времена до прве утакмице. Скенираћемо их добро, можда и неко из стручног штаба оде и гледа их уживо.

Стратег Подгоричана зна добро Партизан и од кога прети највећа опасност.

– Ђурђевић је најопаснији, Леонардо феноменалан играч. Изванредан тандем, који је је прошле сезоне дао много голова. Видећемо шта ће бити, колико знам, велико је интересовање за обојицу и питање је хоће ли их Партизан задржати.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mido
Potceniti Buducnost bi bila velika,neoprostiva greska.Igrat ce sa velikim elanom do poslednje kapi krvi.Partizan ima problem jer jos uvek nije sigurno da li ce Leonardo i Djurdjevic ostati.Dogodili se scenarij da oba igraca ili samo Leonardo ode sanse Buducnosti ce i te kako porasti.Srpaka liga nije mnogo jaca od crnogorska.Srpska liga je jedna od najlosijih Liga.Na zalost.po meni samo bosanska i makedonska su slabije.Sa slovencima,i crnogorcima smo tu negde,mozda ,mozda smo malo bolji dok je hrvatska liga jaca.Bude li Partizan kompletan,bude li imao tim iz prosle sezone.plus zamena za Milenkovica,Buducnost objektivno nema nikakve sanse.
Bik koji sedi
U potpunosti se slazem sa SRBOM. Meni ovi na slici izgledaju pre kao rekreativci,nego kao ozbiljni fudbaleri,pogotovo je vremesan ovaj sedi sa tamno-plavom majicom i crnim pantalonama. Ako su ovo reprezenti Buducnosti,mislim da ne bi trebalo da imamo puno problema. Naravno-nijedan protivnik se ne sme potceniti.
realnost
U prvom mecu ce Partizan da vas odvali sa 3-5 razlike i drugi mec se igra pred polu-praznim tribinama, bez takmicarskog naboja.
SRBA
Jesu ovi na silci prvotimci Buducnosti? Ako jesu razvalicemo ih!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.