Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Видал и Робен: Опљачкани смо, судија нас избацио из Лиге шампиона

Фудбалери минхенског Бајерна Артуро Видал и Арјен Робен поручили да су одлукама судија "опљачкани" у Мадриду у поразу (2:4) од Реала после продужетака у реваншу четвртфинала Лиге шампиона
ФОТО: Ројтерс

Реал је укупном победом од 6:3 над Бајерном изборио пласман у полуфинале Лиге шампиона, а синоћ је у реваншу славио са 4:2 после продужетака.

- Оваква пљачка не сме да се дешава у Лиги шампиона, запитали смо се да ли је могуће да су нам тако нешто урадили. Желели смо полуфинале, али сада осећамо бес јер је судија одлучио меч. Направио је много грешака, осрамотио нас и избацио из Лиге шампиона - рекао је Артуро Видал после меча.

Ништа мање критика на рачун судија није имао ни Арјен Робен, некадашњи фудбалер Реал Мадрида:

- Опљачкани смо и то морам да кажем јер је судија упропастио одличан меч. Ретко када причам о судијама, били смо сјајни на терену, као и Реал, али је судија грешио, не ми... Човек је пиштаљком направио себи рекламу, уместо да буде реклама за фудбал.

Реал је прошао у полуфинале победом на Сантијаго Бернабеуу после продужетака 4:2, али уз два гола Кристијана Роналда из офсајда и неоправдан црвени картон Артуру Видалу од стране мађарског судије Виктора Касаија.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

SUDIJA
Sudija je pogrešio kod drugog žutog kartona za Vidala jer prekršaj nije ni postojao. a kod gola Ronalda njegov kriterijum je isti kao i kod gola bajerna kada su Miler i još jedan igrač bili u ofsajdu pa izašli, P
MX
Tako je...Bavarci su totalno osteceni,To je bilo evidentno iz aviona.Portugalac dao dva neregularna gola i trasirao put Realu do polufinala nezasluzeno.Madjar je direktno uticao na ishod meca i jako puno je ostetio Bavarce.Nadam se da ce foliranti iz Madrida opet da izvuku Juve i da ce ih Torinezi ponovo izbaciti na putu do finala.FORZA JUVEEEEE GAZI FOLIRANTEEE!!!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.