Почетна / Фудбал / Лига шампиона

ЛШ: Интер сигуран против Шахтјора, Ајакс наставио победнички низ

Два гола за Интер дао је Един Џеко, док је Себастијан Але такође био двоструки стрелац на мечу Бешикташ - Ајакс
ФОТО: ЕПА/Ердем Сахин

Фудбалери Интера победили су вечерас на свом терену Шахтјор са 2:0, у петом колу Групе Д Лиге шампиона.

Интер је до вођства стигао у 62. минута голом Едина Џека. Само пет минута касније исти играч је на асистенцију Ивана Перишића постигао свој други гол на мечу и поставио коначан резултат.

Касније вечерас у истој групи састаће се Шериф и Реал Мадрид.

После непотпуног петог кола, Интер је први на табели са 10, Реал други са девет, Шериф трећи са шест, Шахтјор четврти са једним бодом.

У последњем колу, Интер ће гостовати Реалу, док ће Шахтјор дочекати Шериф.

У Групи Ц, Ајакс је задржао максималан учинак победивши у гостима Бешикташ са 2:1.

Бешикташ је повео у 22. минуту голом Рашида Гезала из пенала. Дефанзивац Ајакса Нусаир Марзауи је играо руком у шеснаестерцу, а судија је након консултовања ВАР-а показао на "белу тачку".

Изједначење и преокрет Ајаксу је донео Себастијан Але головима у 54. и 69. минуту. Але је са ова два поготка наставио своју одличну голгетерску серију од девет голова на пет утакмица у Лиги шампиона.

Касније вечерас свој меч у истој групи одиграће Спортинг и Борусија Дортмунд.

Ајакс је обезбедио прво место у групи са 15 бодова, Спортинг и Борусија су на деоби другог места са шест, док је Бешикташ последњи без освојеног бода.

У шестом колу, Ајакс ће дочекати Спортинг, док ће Бешикташ гостовати Борусији.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.