Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Навијач Манчестер ситија стабилно али и даље у коми после напада у Белгији

Сити је у уторак у Белгији победио Бриж са 5:1, а после утакмице догодио се инцидент када је нападнут 63-годишњи навијач Манчестер ситија, који је Белгијанац. Он је нападнут на паркингу и због тешких повреда одмах је одведен у болницу, а полиција је ухапсила петорицу мушкараца
ФОТО: ЕПА/Факундо Аризабалага

Навијач Манчестер ситија, који је нападнут на путу до куће када се враћао са утакмице против Брижа у фудбалској Лиги шампиона у Белгији, у стабилном је стању, али је и даље у коми, саопштило је данас тужилаштво.

Сити је у уторак у Белгији победио Бриж са 5:1, а после утакмице догодио се инцидент када је нападнут 63-годишњи навијач Манчестер ситија, који је Белгијанац. Он је нападнут на паркингу и због тешких повреда одмах је одведен у болницу, а полиција је ухапсила петорицу мушкараца.

Један осумњичени оптужен је за крађу уз тешко насиље, други за премлаћивање и тешке повреде, а сва петорица за немар, наведено је из тужилаштва Источне Фландрије.

Сва петорица су данас изведени пред суд у Генту. Тројица су пуштена под строгим условима, укључујући забрану одласка на утакмице, а двојица су остала у притвору.

Тужилаштво је у среду саопштило да жртва има "повреде опасне по живот".

У најновијем саопштењу наводи се да је 63-годишњи мушкарац и даље у коми, али да је његово стање стабилно.

Манчестер сити саопштио је да клуб сарађује са полицијама у Белгији и Манчестеру, како би добио више информација о инциденту.    

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.