Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Флорентино Перес: Нешто је требало учинити, фудбал је у лошој ситуацији

Председник Реал Мадрида Флорентино Перес рекао је да су клубови оснивачи Суперлиге морали да нађу решење за веома лошу ситуацију у којој се фудбал као спорт налази
ФОТО: ЕПА/Емилио Нарањо

"Важни клубови из Енглеске, Италије и Шпаније морају да нађу решење за веома лошу ситуацију кроз коју фудбал пролази. ЕЦА каже да смо изгубили пет милијарди, то је веома лоше. Када немате никакав приход осим телевизије, најбољи начин за повећање прихода је играње атрактивнијих утакмица", рекао је Перес за телевизију Чирингито, пренели су шпански медији.

Перес је навео да су оснивачи закључили да би замена Суперлиге за Лигу шампиона и утакмица средином недеље могла да ограничи губитак прихода.

"Нешто је требало учинити. Фудбал је једини глобални спорт. А, ових 12 клубова имају навијаче у сваком делу света", истакао је Перес.

Он је казао да млади људи више нису заинтересовани за фудбал.

"Публика се смањује и нешто је морало да се уради. Сви смо уништени", изјавио је први човек Реал Мадрида.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

TedStar91
Super liga je liga SUPER PREDZADUŽENIH klubova.
Dusan Dzigurski
Pa i manji klubovi su alavi na pare jedino sto teze dolaze do njih. Kao da oni igraju iz ljubavi, koje su to price, danas je samo novac bitan kada se igra fudbal.
007
Sve što treba je da se iz fudbala udalje za sva vremena pout ovog koji su od fudbala napravili igru za pranje svojih prljavih para koji daju abnormalne plate i plaćaju još abnormalne transfere da jedan Mesi Ronaldo koji nisu do kolena Peleu Maradoni Krojfu Gerd Miler vrede koliko cela naša Češka il mađarska liga zajedno. A sve ove zemlje su bile sile za njihove od 30 do 70tih g 20.veka Igračima smanjiti u tim bogatim klubovima plate na max 500 h evra godišnje i opet će zaraditi za desetak godina 5 m evra koliko neki naučnik lekar pekar ili vrhunski radnik ne mogu poštenim radom ni za hiljadu godina. Naterati ih da završe DIF trenerke škole ili zanat i da posle karijere ne planduju u vilama i jahtama od 100 m evra od svoje 35 godine a da navijači svi bojkotuju po Svetu utakmice i da se pogase kladionice. E onda će fudbal biti ko onaj koji smo zavoleli i koji je trajao do kraja 80tih.
Joco
Pomeni nije fudbal kriv nego vi kapitalisti koji ste ga i doveli na rubu propasti. Ajde sad ti " gospodine" Perez priznaj koliki je dug Reala pa Barse itd. A kako će te vi sad dovesti publiku dok je pandemija,pa nije UEFA za to kriva. A vama se sada ova ponuda od 3,5milijardi čini primamljiva. A šta posle toga kad i to progutate?
djole
bahati i pohlepni,izbaciti ih iz svih fifa i uefa takmicenja,i njihove reprezentacije. Kako nemci mogu da posluju pozitivno ,svaka cast nemcima za sada ako se ne predomisle

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.