Почетна / Фудбал / Лига шампиона

ПСЖ на крилима Мбапеа славио у Минхену, Грујић немоћан против Челзија

Српски везиста Марко Грујић одиграо је цео меч за Порто
ФОТО: БЕТА/АП

Фудбалери Пари Сен Жермена победили су у Минхену екипу Бајерна са 3:2, у првом мечу четвртфинала Лиге шампиона.

У репризи прошлосезонског финала, ПСЖ је повео већ у трећем минуту голом Килијана Мбапеа. Нејмар је "повукао" контранапад, упослио Мбапеа који је погодио за вођство гостујућег тима.

На 2:0 повисио је Маркињос у 28. минуту, а поново је одличан у улози асистента био Нејмар. Бразилац је "избацио" Маркињоса самог испред голмана, а он је рутински послао лопту у доњи десни угао гола.

Максим Чупо-Мотинг је смањио на 1:2 у 37. минуту. Бенжамен Павар је центрирао, а он је снажним ударцем главом послао лопту у леву страну гола.

Актуелни европски првак је изједначио у 60. минуту голом Томаса Милера. Џошуа Кимих је центрирао из прекида, а Милер је био највиши у скоку и са пет метара послао лопту главом у мрежу.

Ново вођство Парижинима својим другим голом донео је Мбапе у 68. минуту. Он је шутирао кроз ноге Боатенга и погодио ближи угао голмана Нојера за велику победу свог тима.

У другом сусрету вечери, Челзи је у Севиљи победио Порто са 2:0.

Порто је био бољи на почетку меча, али је Челзи био тај који је стигао до предности. Жоржињо је проиграо Мејсона Маунта у 32. минуту, он се лепо окренуо, ослободио чувара и погодио за 0:1.

Челзи је потврдио победу у 85. минуту када је Бен Чилвел искористио грешку Хесуса Короне након које се практично ушетао у гол португалског тима.

Реванш мечеви играју се 13. априла.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

preporuka za trenera Partizana
Ovu utakmicu PSZ-a trebalo bi da pogleda trener Partizana. Tri gola iz 4 tranzicije...A Partizan u derbiju , mnogo presecenih lopti, jedva jedan pravi pas... neko moze reci pare, ovo ono, ali PSZ je igrao protiv Bajerna, a ne protiv nekih indijanaca...
Oskar Skrinjar
To je pravi fudbal a ne ova nasa farsa od derbija.
Majo
Pa nebi se slozio sa vasom izjavom, ima li u ovim KILACIMA fer igra naigravanje, zasto? dali su oni gledali sinoc BAJERN-PSZ, sta znaci odradjivati njihov poziv,zato i jesu tu gde su.
zak
A šta bi ti ? Koliko para toliko muzike.
dr.Yan
Zato vise ne pratim fudbal.Dogovaranja

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.