Почетна / Фудбал / Лига шампиона

Тренер Јувентуса чека резултате на корона вирус Кристијана Роналда

Тренер Јувентуса Андреа Пирло рекао је да ће бити готови резултати тестирања на корона вирус фудбалера Кристијана Роналда и додао да ће они који у предстојећој утакмици буду играли против Барселоне, морати да се жртвују за добру игру и резултат
ФОТО: ЕПА/Матео Баци

Пирло је рекао да ће резултати вечерас бити готови, али да не зна да ли ће Роналдо бити у постави чак иако буду негативни.

"Морамо да сачекамо резултате, мислим да ће стићи вечерас. Прво то да сачекамо, па ћемо видети. За сада је све отворено", рекао је Пирло, пренели су италијански медији.

Фудбалери Јувентуса играју у среду од 21 сат на свом терену у Торину против Барселоне, утакмицу другог кола Групе Г у Лиги шампиона.

Тренер црно-белих рекао је да неће моћи да рачуна на капитена Ђорђа Кјелинија и Матијса де Лихта, а да је неизвестан наступ Леонарда Бонучија, који се и даље опоравља од повреде мишића.

"Рачунаћу на расположиве играче. Барслона је јака, у свом саставу има велике шампионе и морамо да одиграмо сјајно. Играчи се сигурно морати да се жртвују и одиграју добар меч. Имам само четворицу дефанзиваца и тако ћемо ћемо играти", додао је некадашњи фудбалер Јувентуса.

Он је оценио да су Пауло Дибала и Алваро Мората добро одиграли против Вероне (1:1) и навео да Вестон Мекени неће сутра играти у одбрани.

"Добро су играли, штета што нису постигли голове. Мекени тренира али не верујем да сутра може да игра у одбрани", додао је Пирло.

Јувентус је ове сезоне непоражен, али је освојио само девет бодова из пет утакмица у Серији А. Такмичење у Лиги шампиона торински тим почео је победом 2:0 против Динама из Кијева, прошле седмице. Пирло је рекао да је екипа "тренутно под реконструкцијом".

"Не знам колико времена, надам се да ћу имати играче на располагању. Ми смо под реконструкцијом, али не смемо свуда да губимо бодове", додао је он.

И Барселона је такмичење у Лиги шампиона почела победом, против Ференцвароша 5:1.

"Имамо среће да се такмичимо са великим клубовима и сјајним играчима. Већ 15 година Роналдо и Меси раде велике ствари. Ово није одлучујући меч, али радујемо се што ћемо моћи да покажемо колико вредимо. (Лионел) Меси је и даље у врху, играо сам против њега много пута као играч, а сутра ћу први пут као тренер. Такве играче морате да гледате на другачији начин и надате се да неће имати свој најбољи дан", рекао је Пирло.

"У Барселони има сјајних играча, упркос неких изостанака. За нас ће бити кључни одлучност и жеља. Биће тешко али лепо", додао је Пирло.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.