Почетна / Фудбал / Лига конференција

Вујачић: Увек на победу, па и у Келну

Штопер црно-белих оптимиста пред вечерашњи дуел са Немцима
ФОТО: ФК Партизан

Партизан ће вечерас у Келну покушати да остане непоражен и у трећем мечу групне фазе Лиге конференције.

Одбрана Парног ваљка није била на нивоу против Словацког, али осим помрачења на старту, дефанзивци клуба из Хумске су одлично одиграли дуел са Ницом. Игор Вујачић верује да ће Парни ваљак одолети нападачима Јарчева:

- Направили смо добру увертиру пред окршај са Келном победом над Војводином. Надам се да ћемо да пружимо што бољу партију и остваримо добар резултат. Морамо да будемо максимално сконцентрисани свих 90 минута: играмо против екипе која је савладала Борусију из Дортмунда претходног викенда и видећемо да ли ће да буде довољно за позитиван исход.

Црно-бели се у богатој историји нису добро проводили у Немачкој, међутим, традиција није деморалисала адуте Гордана Петрића пред окршај са Келном.

- Партизан увек иде на победу, тако ће да буде и против Келна, видећемо да ли ће то да нам пође за руком. Наравно, притисак гостујућег терена сигурно постоји, али сви смо максимално професионални и верујем да неће да утиче на нас.

Дефанзивац клуба из Хумске у суперлативима говорио је о вечерашњем ривалу:

- Келн је физички изузетно припремљена екипа, игра веома добро на домаћем терену. Неће да буде лако, али морамо да будемо спремни да одговоримо на све што нас очекује у Немачкој, уз наду да ће добро да се заврши по нас.

Црно-бели су од доласка Гордана Петрића изашли из кризе с почетка сезоне, међутим, мрљу је оставила катастрофа у Сремској Митровици.

- Свима нам је тешко пала елиминација против Радничког: играчима који су играли утакмицу и нама што нисмо. Кад осам сезона играш финале купа, а сада ниси успео да прођеш прво коло, веома ти тешко падне. Међутим, то морамо што пре да заборавимо, екипа се опоравила и дигла после испадања, што се видело у дербију прошлог кола. У фудбалу се и такве ствари дешавају.

Вујачић од почетка сезоне није имао предах, последњу паузу су његови саиграчи искористили да напуне батерије, међутим, Игор је играо за репрезентацију Црне горе.

- Сви смо професионалци и имамо довољно времена за опоравак и верујем да нећемо да имамо никаквих проблема што се тога тиче. Знамо да је посета на стадиону нашег ривала велика и имамо све услове да пружимо добру игру.

Парни ваљак има добар залет за Келн, с обзиром на то да је очитао лекцију Лалама за викенд у Хумској.

- Одиграли смо добар меч, кренули агресивно од старта, постигли голове на време и мирно привели дуел крају. Можда нам је мало помогао и црвени картон у противничком табору да тријумф буде онако убедљив, али заслужено смо славили – рекао је Вујачић.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sasa delija
Kao i u Sremskoj Mitrovici, koga cete vi pobediti u goste a i kod kuce iz lige petice, isto vazi i za Zvezdu, busate se pred svaku utakmicu u Evropi posle nje, salili smo se, nigde vas nema
Peki
Vama je vec sremska mitrovica objasnila koliko stvarno vredite

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.