Почетна / Фудбал / Лига конференција

Диабате поново јунак, Партизан ремизирао са Ницом

У 3. колу Д групе Лиге конференције Партизан ће играти са Келном
ФОТО: М. Спасојевић

Партизан - Ница 1:1 (0:1)

Партизан је после ремија у Чешкој ремизирао и у Београду, два пута се вадио из понора, а оба пута је Фусени Диабате био јунак, Партизан – Ница 1:1 (0:1).

Није добро кренуло, у 2. минуту бек Брајан је искористио отпадак у казненом црно-белих, натрчао је и са десетак метара искоса по земљи је матирао Поповића, Партизан – Ница 0:1.

Мало касније, у 6. минут у покушао је Гомеш главом са десетак метара, лопта је прошла тик крај стативе гола гостију.

У завршници првог дела још неколико прилика за Београђане, али су на одмор, ипак, отишли са минусом.

У 60. минуту Фусени Диабате је поново био јунак. Натхо му је дао лопту на десну страну у казненом, био је сам, уследило је једно заламање и шут у даљи угао, Партизан – Ница 1:1.

Умало да се прослави као и у Чешкој Диабате, али га је “продао” Рикардо. У 69. минуту Дијабате је продро, оставио лопту на зицер Гомешу, а он је са 12 метара лансирао преко пречке хватајући се потом за главу.

Имао је Парни ваљак у 84. минуту још једну прилику, после центаршута Лутовца по земљи са десне стране, Тодибо је неспретно реаговао и умало савладао свог голмана.

У другом мечу групе Келн је код куће савладао Словацко 4:2 (Адамјан 10, Диц 42, Љубичић 65. пен, 74 - Калабишка 49, Петржела 52).

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Peki
I ne razumem zasto ne igra Sanicanin a ne Markovic / koji jeste dete FKP /.Sveta je do sada vise puta kiksirao.
Dijab(r)ate
Ako smo Sadika prodali za 10 miliona evra, za koliko li cemo tek ovog, pod uslovom da ovi iz uprave nesto ne izmuljaju...
Peki
Nica je trkacki bila bolja.Partizan nije mogao po vise minuta da im uzme loptu.Dijabate nije samo dobar zbog svog licnog fudbalskog doprinosa nego on svojim odnosom prema poslu kojim se bavi podize i celu ekipu.Kad ostali igraci vide kako on IZGARA na terenu nemaju obraza da se ne bore.Gledajuci Trabzon nije mi jasno da on tamo nije imao mesta
Tima
Igra koja obecava,Dijabate pravi razliku na terenu. Naivan gol (Markovic greska), iz nekih lose postavka smo mogli cak i izgubiti (stativa).. Odbrana (Markovic, Popovic) moraju biti jos bolji za ovaj nivo.. Svaka cast ekipi za borbu
@Tima
Markovic i Popovic nece nikada biti za ovaj nivo!
Džo istina
Jedini loš Marković! Bez veze prodao loptu kod gola, mnoštvo nesigurnih paseva, ispucavanje uz aut liniju kriminalno u rangu početnika. Umesto da napreduje on stagnira. Sve uslove je sinoć imao da odigra perfektno: bekovi su ispoštovali ko nikad do sad, Vujačić uz Dijabatea ponajbolji, Andrade začepio i stigao sve, možda jedino Fejsa da smanji broj lopti unazad. Sve u svemu konačno je Partizan odigrao jednu utakmicu onako " kako Bog zapoveda". I da dodam promašaj Rikarda se morao desiti, bez da ga opravdavam, al čovek se toliko potroši primajući loptu na 30-40 metara od gola sa prikolicom na ledjima pa je verovatnoća da će promašiti ogromna!
@Dzo
Markovic ima potencijal ali je previse nesiguran i otud strah.Secam se Vidica u njegovim godinama koji je odlicno citao igru i kidisao na najbolje protivnicke igrace.Kada bi Markovic imao tu komponentu bio bi takodje uspesan kao i Vidic.Nije problem sa znanjem nego verom u sebe.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.