Почетна / Фудбал / Лига Европе

Кијевљани ближи проласку од Лација, Лајпциг бољи од Зенита, Спортинг рутински са Плзењом, два гола вишка за Марсеј (ВИДЕО)

Лацио је у Риму губио, па преокренуо против кијевског Динама, али ће на реванш у Украјину после ремија у првом мечу - 2:2
ФОТО: Бета/АП

Није било пријатно небеско-плавима кад је Циганков погодио у 52. минуту, али су се Римљани консолидовали, те су головима Имобилеа и Андерсона после само десет минута водили.

Али, Кијевљани су успели да узврате, изједначили су голом Мораеша у 79. минуту, овога пута Циганков је био асистент.

Сергеј Милинковић-Савић и Душан Баста (играо до 74. минута) су били стартери у домаћем тиму, актуелни репрезентативац Србије зарадио је жути картон на овом мечу.

Спортинг је остварио велику предност против Плзења у Лисабону, те су Чеси сад на прагу елиминације. Португалце је до тријумфа без примљеног гола погурао двоструки стрелац Монтеро.

Гол вишка после првог меча има Лајпциг, који је у истоименом граду био бољи од Зенита Бранислава Ивановића (играо читав меч). Вредне голове постигли су Брума и Вернер. Наду тиму из Петрограда вратио је Кришћито, четири минута пре краја.

Марсеј такође има два гола вишка пред гостовање у Билбаоу, али су Шпанци успели да једном затресу противничку мрежу, учинио је то Адузир са беле тачке. За француски тим прецизни су били Окампос (два пута) и Паје.

Семафор осмине финала Лиге Европе:
Милан – Арсенал 0:2 (Мкхитарјан 15, Ремзи 45+4)
Атлетико – Локомотива Москва 3:0 (Нигуез 22, Коста 47, Коке 90)
Дортмунд – Салцбург 1:2 (Шурле 62 – Бериша 49, 56)
ЦСКА Москва – Лион 0:1 (Марсело 68)
Лацио – Динамо Кијев 2:2 (Имобиле 54, Андерсон 62 - Циганков 52, Мораеш 79)
Марсеј – Билбао 3:1 (Окампос 1, 57, Паје 14 - Адуриз 45+3. једанаестерац)
Лајпциг – Зенит 2:1 (Брума 56, Вернер 77 - Кришћито 86)
Спортинг – Плзењ 2:0 (Монтеро 45+1, 49)
Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ljubo
kako je losa ova ekipa lacija amaterska da ispusti 2-0 protiv nikad goreg ,slabog dinama iz kijeva , zar ne delije?
ljubo
a cska se iskazao,
Pedja
Zato je nikad jaca Viktorija odigrala maestralno.
Nemanja
U tekstu treba napomenuti fenomenalnu asistenciju, nakon oduzete lopte, Sergeja kod drugog gola Lacija, i odličnu partiju Baste koji u 33 pokazuje da jos ima snage u njemu za vrhunski nivo!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.