Почетна / Фудбал / Лига Европе

Звезда поражена у Турској, Кангва искључен (ВИДЕО)

У 3. колу Х. групе Лиге Европе Црвена звезда дочекује Ференцварош 6. oктобра (18:45)
ФОТО: ФК Црвена звезда

Tрабзон - Црвена звезда 2:1 (1:0)

Трабзон - Стадион: Шенол Гунеш. Гледалаца: 23.478. Судија: Саша Штегеман (Немачка). Жути картони: Ђанини, Елмали (Трабзон), Кангва, Саного, Катаи (Црвена звезда). Црвени картон: Кингс Кангва (Црвена звезда) у 63. минуту. Стрелци: 1:0 Хамшик у 16, 2:0 Трезеге у 68, 2:1 Николић у 89. минуту.

ТРАБЗОН: Чакир, Стригер Ларсен (од 70. Уго), Бартра, Денсвил, Елмали, Хамшик (од 61. Барди), Сиопис, Бакасетас, Трезеге, Ђанини (од 79. Лахтими), Гомез (од 61. Омур (од 79. Бозок).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Срнић (од 46. Катаи), Ераковић, Милуновић, Драговић, Родић, Саного (од 59. Ибрахим), Кангва, Канга (од 83. Панков), Букари (од 70. Николић), Пешић (од 59. Кулибали).

 

1. полувреме:

15. минут: После корнера лопта избијена на ивицу казненог Звезде, волеј је ухватио Трезеге, “пројектил” је ишао под пречку, сјајно је одбранио Борјан.

16. минут: Центаршут са леве стране да даљу стативу, тамо је сам био Марек Хамшик, полетео је кроз ваздух и главом са шест метара закуцао лопту у мрежу, Трабзон – Црвена звезда 1:0.

33. минут: Букари искоса са десне стране шутира са 15 метара под пречку, Чакир сјајно брани и скреће лопту у корнер.

2. полувреме:

46. минут: Катаи је на полувремену заменио Срнића.

63. минут: Кангва је ђоном фаулирао Бакасетаса, судија је пустио игру, али је приликом првог прекида дошао и дао му жути картон, други, први је добио већ у 6. минуту. Звезда је остала са играчем мање.

68. минут: Канга је изгубио лопту на 22 метра од гола, Бакасетас је одмах дао пас у простор за Трезегеа, који је ушао у казнени, а онда опалио по лопти, “поцепао” је мреже, погодио високо у даљи угао са 15 метара, Трабзон – Црвена звезда 2:0.

83. минут: Покушао је Бозок искоса са десне стране са 13 метара, полувисока лопта, Борјан је добро покрио први угао и одбранио.

89. минут: Мустафа је дриблао на десној страни, упутио повратну на 15 метара, Николић је из прве шутирао, нациљао је десни угао и погодио малу мрежу, Трабзон – Црвена звезда 2:1.

Ференцварош је у другом мечу групе као гост победио Монако 1:0 голом Вечеија у 80. минуту.

Коментари27
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ljubo
a toliko hvaljenje rankigom na uefa listi i onda 154. na toj listi lagano pobedi 34.
Đeneral Draža
Sinoć smo tako dobro igrali da neđa šta ni komentarisati, ni koga hvaliti, ni koga kuditi, sve ukupno čista propast. Po meni, mora se bilo kako dobiti Napredak i onda u pauzi složiti ekipu kako Bog zapoveda, da bek igra beka kakve god bekove imali, a ne kao sinoć 4 štopera u igri, doveli smo Miluna pa ne znamo koga na klupu, sredina terena nam je pustinja nenaseljena, to se mora presložiti s onim čime raspolažemo, da se Kanga debelo ohladi na klupi. Napad je postao posebna priča. Imam poverenja u Pešića, nadavaće se on golova kad se sredi vezni red i on sam bude fit, međutim za Kulibalija ovakvog kakav je sad uz najbolju volju ne mogu da prokljuvim na osnovu kojih odlika je doveden osim visine, ako je to skauting šta onda radi Matijašević u Čuki (Badamosi). Videli smo lane i ove godine kod Šerifa i Makabija kako se uz malo para pravi odlična ekipa uz dobar skauting. A, jel ovo isti Milojević koji je, kao, pravio taktiku Dekiju, pitam iste znalce koji ga odmah pljuju i razapinju?
onako, usput
Milunovic vam drzao odbranu inace bi bilo kuku-lele...
Plojo
Na medjunarodnom terenu nema zvezdinih sudija, i eto rezultata..
Rocko
Ne secam se u zadnjih osam godina kad je Zvezda izgledala jadnije kao veceras, mucno je bilo gledati. Nema sanse ni za ligu konferencije jer su trenutno svi od nas svetlosnu godinu a imaju i bodove. Verovatno gubimo i titulu...Sta bi od onakve ekipe za mesec dana
Robby
Svi naši klubovi su u EU slabi jedino prednjačimo u kartonima.
pfc
Ne stavljaj ti sve u isti koš! Piši ti o vama, a nas ostavi da jedini donosimo bodove srpskom fudbalu!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.