Почетна / Фудбал / Лига Европе

Навијачи Ренџерса „окупирали“ центар Београда, синоћ имали „окршај“ са Делијама (ВИДЕО)

Утакмица између Црвене звезде и Ренџерса игра се од 18.45 на стадиону Рајко Митић
ФОТО: ЕПА/Роберт Пери

Навијачи Глазгов Ренџерса, њих више десетина, у центру Београда чекају почетак реванш утакмице осмине финала Лиге Европе против Црвене звезде.

Како јавља репортер Танјуга, присталице шкотског тима седе у кафићима, уз пиво и повремено навијање, али и под „будним оком“ полиције.

Претходне ноћи на друштвеним мрежама појавили су се снимци туче навијача из Шкотске и Звезде, али данас све протиче мирно.

Утакмица између Црвене звезде и Ренџерса игра се од 18.45 на стадиону Рајко Митић.

У првом мечу у Глазгову било је 3:0 за Ренџерс.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Srbija zemlja Zvezdaša
Zamolio bih nase navijace da se ponasaju kako prilici navijacima Zvezde jer mi nikad nismo bili huligani. Svako ima pravo kao i mi da voli svoj klub stoga nema razloga za upotrebu sile protiv navijaca iz Skotske, a pogotovo ne na malobrojnijim od sebe jer to nama pravim Zvezdasima ne prilici. Isto tako bih vas zamolio da na svernoj tribini ne razvijate politicke transparente u vezi rata u Ukrajini jer to Zvezdu moze skupo da kosta. Molim vas da se prizovete pameti i da na najbolji moguci nacin dajemo podrsku nasoj Zvezdi i ako Zvezda pobedi da se posle radujemo u normalnim granicama, a ne na stetu kluba, a isto tako treba podneti ljudski i eventualni neuspeh jer sport se sastoji od pobeda i poraza. Ja kad se setim da smo mi nekad isli na derbi zajedno sa navijacima partizana i posle derbija se zajedno vracali bez carki i nasilja, a ovo sad kad vidim srce me boli jer jedni prema drugima se ponasaju kao smrtni neprijatelji, a to nikako nije dobro ni za jedne ni za druge.
Srbija zemlja Zvezdaša
Ma ti si Zvezdas kakvog svet jos nije video. Ti mozes da podrzavas sto ti srce zeli, ali ne mozes da se izjasnjavas na stadionu Zvezde na stetu kluba.
Делије
Па, ко ти брани дабудеш звездаш, ово је став групе, а не свих навијача звезде.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.