Почетна / Фудбал / Лига Европе

Тренер Слована после убедљивог пораза од Звезде: Ово је реалност

Слован је у Београду са 5:1 поражен од Црвене звезде у другом колу Групе Л Лиге Европе.
ФОТО: В. Mарковић

Тренер Слована Павел Хофтих рекао је да је вечерашњи убедљиви пораз од Црвене звезде реалност јер је противник квалитетан и јак.

- Ово је реалност, сударили смо се са квалитетним и јаким супарником. Противник је био одличан. Ништа нисмо могли да урадимо - рекао је Хофтих на конференцији за новинаре после утакмице.

Слован је у Београду са 5:1 поражен од Црвене звезде у другом колу Групе Л Лиге Европе.

- Вратили смо се игру у другом делу првог полувремена, али је потом поново дошао до изражаја квалитет ривала. Поштујемо противника и честитамо на победи. За нас је ово велико искуство.

Голман Слована Филип Нгујен честитао је Звезди.

- Противник је веома квалитетан, успео је да казни сваку нашу грешку. Остаје нам простора за наду, али смо изгледа сву срећу искористили у првом колу. Не остаје нам ништа друго него да честитамо противнику.

Представници Слована су захвалили Звезди на гостопримству и навели да једва чекају да српски клуб угосте у Либерецу.

Звезда и Слован сада имају по три бода. На табели води Хофенхајм са шест, док Гент има нула.

Слован ће у наредном колу гостовати Хофенхајму, док ће Звезда дочекати екипу Гента.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pigeon
"Majstore" ne znam ko ti je radio skauting, jesi li ti uopste gledao svog protivnika...Rasturili su vas po levoj strani, kako uvek igraju, ovde u ligi to svi vec znaju, namestili ste im se kako vas ni sam "mister" ne bi bolje namestio. Pokrij se usima, ovo je poraz struke i gledaj sta ces u revansu, jer 2:1 ili 5:1 svejedno. Ovde su najbitniji bodovi.
Dkp
Bitno je da li je 2-1 ili 5-1... 1.gleda se nekad i gol razlika 2.samopouzdanje i moral se podiže visokim pobedama
Sima sever
To je ta evropska zvezda.
Ultra
Kuoljena, znaci nisu se skloni? Hahaha...
@Da da da
Kako je Partizan igrao kuco? Ne, ispali? OK, mozda nikad jaci Sarlo Akrobata? A i oni ispali... Sila, nema sta...
Прикажи још одговора
Trifecta of Doom
Igra Partizana, Javora (i Radnickog protiv P.) je recept kako da se igra protiv slabijih ili kvaliteta slicnih timova. Bunker i ako srecom udje jedan gol, pa sta bude. To je Milojevicev sistem igre, tezak za gledanje. Mislim da Deki nije takav tip trenera i da veoma postepeno shvata da ne moze da menja i igrace i sistem igre, nego da to polako sve dolazi na svoje mesto. Sa ovakvim timom, ovo je danas fantastican rezultat. Tacno je da je LE liga za nas, treba iskoristiti ove utakmice i vreme za uigravanje i selekciju tima za sledecu godinu. Samo da mi je znati gde je onaj pametnjakovic "kapitalac", legenda kaze da se jedan isto takav ubio danas...
Trifecta of Doom
Definitivno sa ne slažemo oko mnogo čega ,uključujući i to da je Miloje imao slabiji tim od Dekija... ako se tebi svidjalo to kako smo izgledali u Evropi uključujući kvalifikacije a i protiv lošeg Partizana onda ti i ja nemamo i čemu da razgovaramo ali ja ta tvoja “ urnisanja “ nisam video. Video sam tesne utakmice koje su se igrale sa puno više organizacije, volje i snage koje su sticajem izuzetne discipline a i pomalo sreće završavale u našu korist. Miloje je u Evropi - ponavljam- sa dva put boljim timom od ovoga - igrao bunker i protiv Suduve i protiv PSŽ-a i da je bio trener juče, mi bi se povukli nazad posle prvog gola.
jao
Aj ne lupaj, tako se igra protiv jacih timova (Red Bul, Jang Bojs, Olimpijakos, Krasnodar, Keln, Arsenal, Liverpul, Napoli), a ne Libereca. Pogledaj kako je Miloje igrao protiv Sparte, pa urnisali smo ih u oba meca, Kopenhagen na Marakani smo isto urnisali, jedini sut ka golu im je bio iz onog penala na kraju. A i na kraju krajeva, Miloje je imao bolje rezultate od Dekija, ni jednom u tri sezone nije ispao iz Evrope sa, izuzimajuci prvu sezonu 2017/18, slabijim timom od ovog (imao je Marina, ali nije imao Kataija, dobrog napadaca, Sanoga, Kangu, a i Ivanic je bio nezainteresovan itd.), Partizan se dva puta spasavao penalom od poraza i prvi put je od njih izgubio u prvenstvu jesenas, dok ih Deki i dalje nije pobedio niti ih cak ni nadigrao. Miloje je za dve klase iznad Dekija kao trener jer zna da je bitniji rezultat i uvek je pobedjivao i izbacivao klubove slicnog nivoa ili nesto boljeg, sto ne znaci da Deki ne moze ubuduce biti dobar trener, tek je godinu dana tu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.