Почетна / Фудбал / Лига Европе

Борјан: Играли смо феноменално

Звезда је победила Слован са 5:1 у другом колу Групе Л Лиге Европе
ФОТО: M. Рашић

Фудбалери Црвене звезде рекли су да нису очекивали убедљиву победу каква је била вечерашња против Слована из Либереца.

- Нисмо очекивали овако, са оволико голова. Играли смо феноменално и честитам екипи, улепшали су ми јубилеј. Тимски рад је био кључан, тимски дух. Држали смо се свега што је тренер тражио од нас - рекао је капитен екипе Милан Борјан.

Звезда је победила Слован са 5:1 у другом колу Групе Л Лиге Европе.

- Ово је изузетно добра партија. Уопште нисам очекивао да ће бити лагано, очекивао сам борбену екипу. Они то и јесу, али смо одговорили на прави начин, играли феноменално и извели смо све што нам је речено пред утакмицу кроз припрему-  рекао је Дегенек.

Милан Гајић, стрелац трећег гола за Звезду, казао је да је остварена веома битна победа.

- Слован је физички изузетно јака екипа, која има убојит контранапад. Све смо контролисали, повели 2:0, имали шансе и да раније решимо утакмицу. Примили смо гол после глупости, али смо привели утакмицу крају и дали пет голова, што је најбитније - казао је Гајић.

Он је навео да жели да Звезда настави у истом ритму.

- Настављамо.... Мало нам је густ распоред, али смо професионалци. Срећом, имамо велики фонд играча. Меч у Сурдулици ће нам бити припрема. Играмо опет овде, желимо нову победу и да презимимо у Европи - рекао је Гајић.

Црвена звезда ће у следећем колу дочекати екипу Гента.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Trifecta of Luck
Stvarno dobra igra Zvezde! Kada se razigraju magiko Katai I ivanić igra mora da pođe u ovom pravcu. Ipak se videlo kao iz aviona da je nedorasli “kapitalac” Sanogo zalutao u ovom timu Zvezde! I dalje tvrdim da je Sanogo najveća opasnost za Zvezdu!
Trifecta of Doom
Odlicna partija, protivnik je deklasiran. Sad isto ovako na Gent!
Evropska Zvezda@korona kao saveznik
Pa vi vec godinama ne igrate Evropi.
Ultra
Vi ne igraste vec par godina, pa....?
Прикажи још одговора
Stari delija
Za razliku od tvojih prethodnih izjava, ovog puta si potpuno u pravu, i sve čestitke za prikazanu igru, sa željom da pokušate da izbegnete one prethodne traume koje ste priređivali navijačima.Ako i u buduće igrate i približno ovako, proleće je na dohvat ruke!! Još jednom sve čestitke, i veliko hvala za prijatno veče! Nemojte samo da vam sad slava udari u glavu!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.