Почетна / Фудбал / Лига Европе

ЖРЕБ ПЛЕЈ-ОФА ЛЕ: Звезда гостује у Јерменији или Цељу, Партизан и Воша домаћини

Звезда има реалну шансу за пролаз без обзира да ли ће гостовати у Јеревану или Цељу. Ако победе Белгијанце црно-бели чекају бољег из меча Аполон - Лех, а противник Лалама ће бити Мађари или Французи
ФОТО: Принтскрин

Фудбалери Црвене звезде ће у плеј-офу квалификација за Лигу Европе играти против победника меча у којем се састају словеначко Цеље и Арарат из Јерменије, одлучено је данас жребом у Ниону.

Звезда, после пораза на Кипру од Омоније у квалификацијама за Лигу шампиона, такмичење наставља у другом по јачини европском такмичењу, а на путу до групне фазе стајаће јој Цеље или Арарат.

Црвено-бели ће бити гости у том мечу.

Утакмице трећег кола квалификација на програму су следећег четвртка, док ће се плеј-оф рунда играти 1. октобра.

Фудбалери Партизана ће у плеј-офу квалификација за Лигу Европе, ако победе у трећем колу, играти против бољег из меча Аполон – Лех.

На путу до последње рунде квалификација, изабраници Александра Станојевића морају прво да елиминишу белгијски Шарлроа и ако успеју у томе на свом стадиону доћекаће кипарски или пољски клуб.

Такмичење у трећем колу почиње Војводина која ће, такође, гостовати у Белгији где ће им противник бити Стандард из Лијежа.

Ако екипа Ненада Лалатовића прескочи ту препреку у плеј-офу ће дочекати бољу екипу из меча у којем се састају мађарски Фехервар и француски Ремс.

Утакмице трећег кола квалификација на програму су следећег четвртка, док ће се плеј-оф рунда играти 1. октобра.

Коментари41
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zak
Ja koliko znam i partizan i Voša su gosti.Oboje u Belgiji,zar ne.
Vitas
Nije neka poruka, ni zvezda, a ni partizan nemaju tim za dostojno igranje u ligi evrope, mislim to u odnosu na nazovi ulaganja. Previse novca zavrsi na ivicama fudbala i dzepovima ovakvih ili onakvih ljudi, menadzeri, predsednici sulude plate poluigraca....no, jebago, mi zelimo, njih briga bas onako, kombinacija vucic, vuletic, terzic, vazura, vucelici, ruzici...odvratnost zivota je otela fudbal, o basketu uz covica, i ovovog indijanca iz partizana, mijajlovic jel, valjda....
Trifecta of Doom
Neka pogledaju kako TSC gine za klub! Manekeni na terenu, amateri treneri i muljatori u upravi! SRAMOTA! Bilo bi vam bolje da razmislite sta cete ako ostanemo bez Evrope, ovo je necuvena BRUKA!
Lord Ajvar@Trifecta of Doom
Ovaj komentar pod “Trifecta of Doom” treba objavljivati svaki dan uokviren na portalu S. Žurnala, na delu koji se odnosi na “Zvezdu”, jer je sve rečeno kao u Bukvaru! Sto posto tačno!
Navijac CZ, zvanicnog prvaka sveta(Tokyo)
Moglo je i gore a i bolje, zadovoljan sam. Mislim da smo favoriti i protiv jedih i protiv drugih. Uigrace se Falcineli koji je vrlo dobar centarfor sa majstorima kakvi su Katai, Kanga, Ben i ostali... lE je po meri za nas, LS je trenutno prevelik zalogaj. Mozda sledece godine ako uzmemo titulu. Deki radi super posao treba jos malo vremena. Samo napred, ipak smo mi Crvena Zvezda, igrali smo finale 1979 protiv Borusije i bili viesampioni ovog takmicenja u prethodnom formatu. Steta samo sto se ne igra na nasem hramu fudbala, beograskoj Marakani
@To brate...
...moras Bogu da se zalis, nismo mi iz Zvezde to odredjivali...Izvini
Vazno je...
...da vi niste prvaci nicega izvan humske ulice...ni titule nemate, ni kupa...u Evropi nikad niste nista uzeli osim jednog mitropa kupa koji ima i Iskra iz Bugojna...
Прикажи још одговора
Pigeon
Pa Sarlroa je tezi protivnik od ovih koji nas kao cekaju, ali mislim da do njih stici necemo! Ova "igra" od sinoc, nista dobrog ne obecava.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.