Почетна / Фудбал / Куп Србије

Пјановић: Илићу много још један пехар

Михајло Пјановић види наследника у улози јунака: „Павков одлучује”
ФОТО: fss.rs

Михајло Пјановић је претеча Ливерпуловог џелата Милана Павкова, коме је северна трибина, затим и читав стадион отпевао песму „Хеј, Пјано, скочи и дај гол главом”, у незаборавној ноћи Лиге шампиона.

Пјана је жељу „делија” на 11 утакмица са Партизаном услишио пет пута од чега баш једном у купу.

– Звезда је апсолутни фаворит, има квалитетнији тим. Растерећено може да игра, јер је освојила титулу. Поред тога финале се игра на Маракани. То су разлози због којих очекујем освајање дупле круне – рекао је Пјановић.

Које су Звездине предности?

– Растерећеност је највећа, док Партизану меч значи спас сезоне и трофеј купа је последњи воз за спас сезоне.

На чијим плећима је већи притисак?

– Много већи на Партизановим. Цела сезона је у питању.

Ко вам је по вољи од нападача у оба табора?

Павков је на сваком важном мечу постизао голове и мој је пик. Очекујем да ће играти од почетка, јер прошли дерби није ни почео. Заслужио је да буде у стартних 11 играма током целе сезоне. Поред тога очекујем да постигне и гол. Код Партизана издвојио бих Рикарда. Мало је одсечен од остатка екипе и биће му знатно теже да се искаже – казао је Пјановић.

Није промакло Пјановићу да је легендарни Саша Илић окачио копачке о клин. Имао је Пјана и коментар о новом трофеју у Салетовој каријери.

Време му је било да оде у пензију – уз широк осмех ће Пјановић. – Једна изузетна каријера играча и човека.

Да ли би вам сметало као звездашу да баш он подигне пехар последњи пут вечерас?

– Наравно да би ми сметало. Довољно их је дизао за време каријере у црно-белом дресу. Било ми му превише, једноставно му их не треба више.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Бонвиван
Ништа лепше него кад дан после читаш овако стручне опсервације!
gropn II
dakle, nove konstrukcije "velikih" igraca zvezde, PJanovića !? (ima jedna anegdota iz rukometa ... svojevremeno je Tuta Zivković selektor posle nadobudne i lose igre pitao Perunicića" KO SI TI I STA SI OSVOJIO? ") ... dakle rasrerećena je, osvojila je titulu, ne mora i Kup (poslednji put osvojila duplu krunu za vreme Kostunice? Tadića? Svete Marovića? malo posle Slobe ...) ? igra na (u tekstu pise Marakani, a u stvari igra na Rajka) dakle Marakani , pa kao gotova stvar, samim tim sto se igra na Marakani .... (kazu da ispod tablice "Rajko Mitić "pise: ostavite svaku nadu) ! treće ! glavni fakor, lepi Pavkov ! nije toliko fudbaler znanja, koliko je miljenik sr... (sreće) ... I za kraj, kad jedan Pjanović komentarise Saleta Ilića ... onda je sve jasno ! zvezda najzad uzima duplu krunu
Karlo Veliki
Prilicno pogresna procena. CZ je u ovom trenutku daleko kvalitetnija i bilo bi pravo cudo da ne osvoji kup. Sem snage tima, i pomoci izvan terena (grad, stadion, sudija, osecaj da joj se povladjuje), ucinjeno je sve da joj se omoguci da trijumfuje. Iz tih razloga mislim da je pritisak na njenoj strani. Partizan treba da igra casno, i ako izgubi, neka to bude na dostojanstven nacin...Licno nemam poverenja u sudiju Simovica, koji bi mogao kartonima da upropasti utakmicu, ili da nasedne serijskom padanju i previjanju igraca CZ, pred ili unutar 16. metara...Normalo je da zelim pobedu Partizana, ali ne bi mi smetalo ako izgubi sa 3:2, 4:3,... Ova utakmica treba da bude nesto cemu se Evropa treba diviti. Na primer, pobedi Partizana od 2:1.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.