Почетна / Фудбал / Куп Србије

Ужасне сцене у Крушевцу после меча: Туча две фракције Гробара (ВИДЕО)

По сведочењу очевидаца, у општем метежу летеле су и каменице
ФОТО: Принтскрин/Јутјуб

По завршетку меча Напредак – Партизан, у близини стадиона, дошло је до велике туче две фракције навијача црно-белих.

 

Коментари26
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Splicani jug
Sad se tacno vidi ZASTO ste osnovani u ZAGREBU!
trnina
Ja sam bio u Kruševcu na utakmici, pa zar niste videli koliko je bilo navijača sa obeležjima cigana, i oni su zajedno sa navijačima Napretka napali grobare. To je isto kao pre 20 godina kad je na derbiju, koji je prekinut grupa navijača cigana ušla u teren i napala igrače i klupu Partizana a komentator Milojko Pantić veliki poštenjačina kaže u mokrofon ovako citiram: "Navijači Partizana su ušli na teren i biju igrače i klupu Partizana."
@trnina
naravno da nemas potrebe da lazes,nit si ti bio u krusevcu,nit ste se vi tukli izmedju sebe, vec ste DOBILI BATINE od navijaca napretka,oducili vase glodare od batina ni policija nije mogla da ih zaustavi!
Telekom
Nema razloga da vam neko narusava klub sa strane, dovoljni ste sami sebi. Ovaj telekom na 3 meseca potpisuje ugovor, slucajno i napocetku sezone izvadio licencu.
Прикажи још одговора
Pera pisar
Podrška za najvatreniju grupu navijača Partizana "Vređalice-zapad"
Max
Pa opasnija je tuca u kafani kod nas u selu i vise njih se posiba nego ova sirotinja i sacica "navijaca" :)) To razbije komunalna milicija od sale :D
Marko
Partizanovci su celu utakmicu provocirali ove sa Juga dok su ovi svo vreme navijali i pevali protiv uprave. Eto epiloga

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.