Почетна / Фудбал / Куп Србије

Здјелар: Стојковић нас спасао, али смо изгледали као тим у Земуну

Фудбалер Партизана Саша Здјелар каже да су се црно-бели изборили са притиском и победили Земун (2:0) за четвртфинале Купа Србије
ФОТО: М. Спасојевић/penal.rs

Куп утакмица са Земуном је иза нас, нови је дан. Није било нимало лако, посебно ако се узме у обзир да смо прошлу утакмицу играли нерешено и да смо били под великим притиском. Ни сам терен није био идеалан за игру, али је најважније да смо изгледали као тим, посебно прво полувреме – рекао је Здјелар за клупски сајт.

Голмана и капитена Владимира Стојковића означио је као једног од најзаслужнијих за пролаз међу осам најбољих у националном купу.

И голман Стојковић је имао свој дан и спасио нас је у пар ситуација. Што се тиче екипе Напретка, имају добру екипу са којом никада није лако. Морамо да гледамо искључиво себе и побеђујемо. Сви знамо шта се од нас очекује – закључио је Здјелар.

Фудбалери Партизана у суботу дочекују Напредак од 16 сати у 13. колу Суперлиге Србије.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zoran CZZG
A vi se miševi javljate na Zvezdinim vestima,utakmica protiv Liverpula,dva Evropska šampiona...a tu se mučite protiv Zemuna,Stojković vas spašava,još kad njega stane ima da vas svi trpaju...e miševi,miševi....
vec si zaboravio
A kako ih vi ono pobediste?
Pigeon
Sasvim solidna igra. Zemun nije naivna ekipa, setite se kako su namucili mezimicu...Ovo, sa dva u spicu mnogo bolje funkcionise, jer imamo takav profil igraca. ne znam koji su motivi kada tzv. strucni stab, pocne da filozofira, pa to menjaju. To je igra Partizana za nasu ligu...Smanjiti "davljenje" lote, dati striktne uloge Panticu i trtoguzom, a ne da se "svadjaju" oko lopte, brza odigravanja, vise lopti u prostor za Rikarda, vise dobrih centarsuteva, narocito kod prekida (mi uvek imamo veliki broj kornera, a tek svaki peti centarsut je opasnost)...
Golube
Pa vaša dva najbolja strelca su bekovi a najbolji igrač golman!Toliko o vašim sklanj....,ovaj igrama....
Zole
Dokle ce Stojkovic da nas spasava? U Kuli da ne bi njega, 2:0 glat poraz. Primili smo najmanje golova u ligi, ali to je samo varka. Da nije Stojkovica, bili bi na granici plej ofa i plej auta. Ne mozemo vise od gola da damo, i taj gol jedva umuvamo. Sramota ko sve igra u klubu, Urosevic Markovic Kosovic, EJ BRE... prst na celo Ilievu dok nije kasno, mada mozda vec i jeste, titula je 90% izgubljena! Nema ovaj tim kapacitet kao Nikolicev da se vrati iz mrtvih, ne desavaju se cuda svaki dan
Dule "Grobar"
Jeste, izgledali ste kao tim koji se ponov i svaki put - spasava. Izgleda da vam je neko rekao pogresno jer - treba da izgledate kao tim od kojega se protivnici spasavaju!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.