Почетна / Фудбал / Куп Србије

Чаушић: Дупла круна приоритет, озбиљно на Врањанце

Фудбалер Црвене звезде Горан Чаушић рекао је да црвено-бели пријежљују „дуплу круну” и да ће се због тога максимално предано припремати за меч против Динама у Купу Србије
ФОТО: И. Веселинов

Изузетно нам је пријала пауза, нисмо имали ниједан слободан дан у последњих месец дана. Тежак период је иза нас, од претходне репрезентативне паузе одиграли смо девет утакмица. На нашу срећу, имамо велики играчки кадар, мењамо се на терену и не осећа се умор у нашој игри. Забележили смо добре резултате, наставили смо низ без пораза у првенству, одморили се и сада се окрећемо наредним обавезама – рекао је Чаушић за клупски сајт.

Фудбалери Црвене звезде су, после неколико дана одмора, наставили са тренинзима јер их већ за седам дана, 17. октобра, очекује утакмица шеснаестине финала Купа Србије против Динама из Врања.

Звезди је битно да на свим фронтовима игра одлично и да прођемо што даље у свим такмичењима. Дупла круна је нешто што сви прижељкујемо и зато ћемо отићи у Сурдулицу спремни да победимо екипу Динама и да прођемо даље. Битна нам је утакмица, пођеднако као и свака. Зато ћемо максимално предано да се припремимо за утакмицу у Купу – рекао је Чаушић.

Звездин везиста на мечу с Наполијем поставио је рекорд екипе по броју претрчаних метара. Чаушић је са 12.300 претрчаних метара заузео треће место у читавом првом колу Лиге шампиона.

То није ништа ново за мене, и у Русији и у Шпанији сам углавном био играч који на терену највише претрчи. Играм на таквој позицији где треба да се одради много задатака и у дефанзиви и у офанзиви, тако да морам доста да трчим. Задовољан сам, физички сам добро припремљен, недостаје ми још само мало да се додатно уиграм са екипом и да разумевање на терену доведемо до савршенства – рекао је он.

На мени је да дам свој максимум, да будем потпуно спреман и да искористим сваку прилику која ми се пружи.

Чаушић је казао и да му доста значи подршка навијача коју црвено-бели имају на свакој утакмици.

Имамо велику подршку и заиста је прелепо играти у Црвеној звезди. Ово је клуб у којем сам поникао, који много волим и уживам у сваком тренутку и на терену и ван њега – рекао је на крају Чаушић.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kvazimodo
Čaušić je bolji od Aleksa Okslejda.
SESTICA
Sve je receno vec.
Kvazimodo
1/8 finala Evropske lige treba da bude cilj.
Zuk
Nemas ti pojma ,drugoligaski igrac bio i ostao.
Zvezdaš old school
Pređi momče na atletiku, nas interesuje fudbal. Zvezda je isto pretrčala protiv PSG pa smo videli gde smo. MIlojeviću pamet u glavu, uigravaj najbolje a Čaušić na klupu!
@zvezdas
Nije ni za klupu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.