Почетна / Фудбал / Куп Србије

Коме ће се посрећити Сурдулица: Партизан за спас сезоне, Лучанци за историју (среда, 19 часова, САСТАВИ)

Још кад сам дошао у Хумску сазнао сам да је важно да се сваке године освајају трофеји – подвлачи голгетер из Камеруна Леандре Тавамба
ФОТО: В. Марковић
Младост – Партизан (ТВ Арена спорт 1, 19 часова)
Стадион: Радника. Капацитет: 3.312. Судија: Мајо ујвоић. Помоћници: Светозар Живин и Дарко Савовић.
МЛАДОСТ: Росић, Б. Милошевић, И. Милошевић, Шатара, Пешић, Пејовић, Тумбасевић, Л. Јовановић, Павловић, Димић, Радивојевић.
ПАРТИЗАН: Стојковић, Вулићевић, Н. Р. Милетић, Марковић, Антонов, Тошић, Здјелар, Пантић, Ђерлек, Ивановић, Тавамба.

 

Да ли је Младости суђено да само буде драг гост на Партизановим прославама, подсетимо, прошле године је у Хумској увеличала црно-белу шампионску фешту?

Лучанци ће све учинити да у финалу Купа Србије, у среду у Сурдулици, буду боље среће, али Парни ваљак је чврсто решен да се после сеобе титуле у комшилук не одрекне ни другог, 2017. године у сласт освојеног трофеја!

Веома смо мотивисани да сезону завршимо на најлепши начин – казује Леандре Тавамба, најбољи стрелац чете Мирослава Ђукића и љубимац навијача Партизана.

Судећи по гласу Камерунца, Београђани су и те како нашпановани да отворе шампањац по завршетку завршне представе најмасовнијег такмичења.

Још кад сам дошао у Партизан сазнао сам да је важно да се сваке године освајају трофеји. Ове сезоне смо у прилици да се радујемо у купу и све ћемо учинити да пехар задржимо код куће.

За остварење амбиција неопходно је да црно.бели вечерас потопе Лучанце и креирају фешту на југу Србије.

Без сумње, очи навијача су упрте у Тавамбу, потписника на сијасет радости ове сезоне и аутора гола на претходној утакмици против Спартака на Топчидерском брду.

Ове сезоне већ сам постигао 19 голова и имам 12 асистенција. Наравно, важна ми је и статистика, али најбитније је да екипа побеђује.

Гробаре занима: да ли је финале Купа Србије против Младости последња утакмица џина из Јаундеа у црно-белом дресу?

Сваке године хоћу да правим корак напред. Овог лета нећемо да играмо квалификације за Лигу шампиона, али добра је и Лига Европе, зашто да не? Видећемо, Партизан је велики клуб, богате традиције...

Фудбалери Младости предвођени шефом стручног штаба Ненадом Миловановићем и пласманом у финале купа умарширали су у историју клуба као најуспешнија генерација, која је после прошлогодишњег пласмана на евросцену, поново стигла у предворје Европе.

Као препрека ка жељеном пехару Лучанцима стоји екипа Партизана, коју поштују али се не плаше.

Добро се познајемо – каже Александар Пејовић, поуздани организатор игре Лучанаца.

Партизан има добру екипу, која је у финишу првенства играла одлично, отуд је и фаворит. Али и ми се питамо. Имамо право на наду, уживаћемо у утакмици и желимо да уђемо у историју клуба као златна генерација која је у витрине донела пехар победника Купа Србије.

Реквизити навијачима Лучанаца

Младост ће на стадиону Радника имати велику подршку навијача  Клуб је обезбедио улазнице и навијачке реквизите, па ће се Лучанци достојно „супротставити” навијачима Партизана.

Иван Милошевић, капитен Младости, жарко жели да подигне Куп Србије.

Мушки ћемо се супротставити црно-белима, имамо квалитет и желимо да се са пехаром вратимо у Лучане. Уосталом, победници се само памте, дошли смо на корак до циља и хоћемо да останемо уписани као победници. У Сурдулици нас чека диван амбијент, пун стадион с много наших навијача и желимо да их обрадујемо и заједно радујемо – закључио је Милошевић.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zeljko
Судија: Мајо ујвоић???????
Radan
Ovaj sastav je suvise mekan za agresivnu igru Mladosti, kakva se ocekuje na pocetku utakmice. Mislim da ce poceti Jevtovic umesto Djerleka a mozda i Jankovic umesto Tosica.
partizanu
kup srbije
Nije valjda da cemo opet igrati bez Jankele i Ozega?Izgleda cemo konacno pobediti u nekoj bitnoj utakmici 2-3 razlike,mada uz neki kiks Milete moze se ocekivati 3:1...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.