Почетна / Фудбал / Куп Србије

Ђукић тера по свом: Моје је да наставим да радим...

Мирослав Ђукић, блед у лицу, појавио се на конференцији после пораза од Чукаричког
ФОТО: Н. Неговановић

Четири дана после неуспеха у вечитом дербију - за „збогом” титули, Партизан је постигао аутогол и у полуфиналу Купа Србије!?

Катастрофално смо одиграли у дефанзиви, примили четири гола. Концентрација нула! Немам објашњење, није нормално да добијамо овакве поготке...

Шта вас више брине: игра или резултат?

Брину ме и резултат и игра. Створили смо велики број шанси, што је добро, али кад примимо оволико голова...

У судијској надокнади кад је Јовичић по четврти пут извадио лопту из мреже, дара је превршила меру?

Четврти гол је био кулминација наше деконцентрисаности...

Како даље?

Сигурно да ће бити промена у саставу...

Пореметило вас је што се Стојковић повредио на загревању: већ у другом минуту домаћин је стекао капитал?

Не, не... Стојковић је веома битан шраф за нас, али Партизан је велики клуб и може без свакога.

Нарочито је дувало по десној страни: Чукарички је на тај начин забележио прве три радости?

Катастрофа, по десној страни су баш пролазили... Ово је најкатастрофалнија игра у дефанзиви откад сам ја у Партизану.

Ивановић је могао да поравна на 3:3, али...?

Имали смо пет шанси, дали два гола...

Навијачи су скандирали: „Ђукићу, одлази„ и „Куп је наш”?

Ништа ново, моја ствар је да наставим да радим и покушам да поправим игру...

Рецепт за финале је јасан: 2:0 у реваншу?

Можемо свакоме да дамо два гола...

Никад нисте изгледали разочараније?

Сигурно да сам разочаран: поготово кад примамо овакве голове, у утакмици кад се испромашујемо! А, они, кад год се приближе, затресу нам мрежу...

Коментари56
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

BGD
Sreća pa "čuka"nisu bili kompletni! Ko zna bilo bi desetak komada!
Dule "Grobar"
Kao prvo Djukicu, ne mozete svakome da date dva gola jer, "Cukarickom" ste dali samo jedan, a drugi je auto-gol. Koliko si levih bekova promenio u zadnje dve godine? Bio je tu onaj Subic iz B. Luke, oterali ste Bogosavca, doveli Urosevica (kao zamenu Mileticu), a taj Urosevic u 93. minutu dodaje loptu u noge protivnickom igracu????? Ako nije neki dogovor sa kladionicom, ne znam sta je? Koga bre vi farbate? Pa nismo mi bre tolike neznalice da ne vidimo kako dovodite polovne drugoligaske igrace i sad mi treba da se cudimo i nagadjamo - zasto nam odbrana tako "curi"? U takvnoj utakmici ne igra mali Markovic, vec Jeftovic? Miletic - centarhalf je jedan igrac, za nivo srpske lige, a ne za "Partizan". Osim Vulicevica nema tu igraca odbrane koji je kalibar za "Parrtizan" (Markovic je jos "zelen", ne moze on da se kali u utakmicama protiv "Zvezde" i u polifinalu kupa). To samo trener, glup k`o tocilo moze da radi dvaput za redom - Markovic je na pr. direktni krivac je za drugi "Zvezdin" gol
Pigeon
E, sada lepo da mu uprava organizuje jednu konferenciju za medije, pa da oplevi po novinarima i tako se "probudi"...ha, ha, ha...Ne znam vise sta cu od muke, pa se kao smejem, a iz koze bih iskocio...Sta vise dodati na sve sto sam dosad kuckao. Ovo je lik bez morala, "gospodin iz suncane Spanije", ali i bez osnovnog znanja trenerskog posla .Vec sam pisao, nema trenera u ligi koji ne zna kako da igra protiv njegove postavke , ako toga uopste ima! Kup nam je spasavao sezonu, ali ako on ostane ni to necemo videti, a Boga mi, nisam siguran da on vise bilo koga moze da dobije, pa se postavlja i pitanje Evrope! Sad ce drvlje i kamenje na odbranu, ali po meni jesu u odbarni losi, ali oni nemaju nikoga ispred, vezni red veoma los, Zdjelar ne moze to sam da drzi (gde se odjednom izgubi Jevtovic, njih dvojica bi dobro odradili posao), Vulicevic nikada gori, celavi na poslednje dve neprepoznatljiv...Kao da u ekipi vlada neko nezadovoljstvo, ovaj je sve rasturio, bice jos gore ako ga ne najure!
Dule "Grobar"
Podrzavam Te Pigene, u celosti. Jevtovic bi odavno kod strucnog trenera bio savrsen centarhalf, umesto celavog naravno. Ali za napad, moras da imas pre svega centralnog veznog i to bi mogao da odigra Pantic jer Sale Ilic vise ne moze. Pokusano je sa malim Lukicem, ali nije se zadrzao dovoljno u klubu. Prednjeg veznog igra Jankovic, po desnoj strani, a Suma je morao da bude prednji vezni na levoj strani, pa makar samo plasio ljude. Ako ne Suma, onda je trebalo da igra Ivanovic. Zdjelar ostaje tako sam kao zadnji vezni, ali ako se vec igra sa dva spica, onda je to - to, iako se igra cita kao bukvar sa Tavambom, koji je obicni gromadan i neznalica. To sto Tavamba radi, uradice mali Jovanovic najmanje toliko, pa cak i znatno vise, sa pravom minutazom. Stojkovic, Vulicevic - Miletic -bek, Jevtovic, Markovic (odbrana), Zdjelar, Panti'c Jankovic i Ivanovic (Suma), kao vezisti, Ozegovic i Jovanovic (napad) to je u ovom nasem mucom trenutku dobitna kombinacja za revans. KUP SE MORA UZETI!!!!
Karlo Veliki
Ovo su oni trenuci u zivotu kada pravi grobari moraju da brane svoj klub od rukovodstva kluba. Pravni javasluk u zemlji u kojoj odzivljavamo zivot ne daje pravo iskrenoj vecini navijaca da preko akcija upravlja klubom vec je to zadovoljstvo zadrzala manja grupa kriminalaca u saradnji sa drzavom. Sinoc je bila sansa da se Djukic premesti u Teleoptik, obzirom da ne zeli da podnese ostavku kako ne bi izgubio platu, a bilo ko otud preuzme prvi tim. Sada je kljuc problema u smeni Ilieva. Treba dovesti coveka koji ume da nadje sefa struke i selektira dobre igrace. Ne treba dovoditi imena vec one kjoji su zeljni trofeja, fizicki spremni i bezgranicno borbeni. Ova godina je izgubljena, cini se i naredna pa zato treba stati uz klub pritiskom na rukovodstvo. Potrebni su nam nova uprava i novi sef struke koji ume da kreira hemiju tima. Od igraca potrebni su: vrhunski levi stoper, plej i spic iz uvoza i domaci bekovi. Ostalo imamo,racunajuci i grupu vrhunskih talenata.
Uprava napolje
Da li je Djukic kriv ili Iliev za ovu situaciju? Da li je samo trener problem ili i pojacanja, A La Suma i ostali? Postoji jedno pravilo, kada jedan blizanac osvaja tituli onaj drugi menja trenera jer je izgubio istu. Zar se tako smenjuje trener? Onda bi Arsenal trebao da menja trenera svake godine. Dajte Djuki igrace pa ce osvojiti sta treba.
cas ih branis, cas teras, odluci se
Pa tako kao ti, 'razmisljaju" i ovi iz uprave. Zato i jesmo tu, gde smo...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.