Почетна / Фудбал / Куп Србије

Богосавац: Скрпићемо се за Партизан

Три дана после меча са Радничким из Ниша, на Бановом брду је много боља ситуација. Изабраници Ненада Лалатовића полако се враћају у нормалан колосек, али ни немају много времена да тугују, јер их већ сутра очекује куп утакмица против Партизана
ФОТО: Н. Неговановић

Брђани су знатно ослабљени, играће без десног бека Миладина Стевановића, штопера Дарка Пушкарића и везисте Дарка Зорића.

Мало нам је пољуљано самопоуздање после пораза од Радничког и свега што се дешавало, али и играчи Партизана су у сличној ситуацији, јер су изгубили дерби. Очекује нас тешка утакмица, надам се да ће без обзира на дешавања минулог викенда, обе екипе пружити добру игру. Партизан је фаворит, јер смо знатно ослабљени, а и недавно су нас црно-бели победили у првенству. Нећемо се унапред предати – рекао је Мирослав Богосавац, леви бек Чукаричког.

Како надокнадити изостанак тројице стандардних играча, од тога су Пушкарић и Стевановић колеге из одбране?

– Морамо да се „скрпимо” некако. Недостајаће нам поменути тандем, али не можемо ништа да променимо. Још ће теже бити за првенствени меч са Партизаном, јер ни Копитовић нема право да игра. 

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rale
Posle krs igre u derbiju ocekujem izmenjen sastav i sigurnu pobedu koja vodi ka osvajanja Kupa.Stojkovic-Vulicevic, Miletic,Mitrovic Miletic-Tosic, Ivanovic,Suma,Tawamba,Pantic-Ozegovic
gičin ja
UMESTO PANTIĆA I MILETIĆA (beka) ZDJELAR I ANTONOV
mister no
cukaricki mora da nauci da cita medju redove sta radi partizan jer sudija nije vukao za radnicki toliko koliko mu je bilo bitno da pokazuje sto vise kartone da ih onesposobe za partizan !
ljubo
pre ce biti da su cukaricki namerno pokrali protiv radnickog,a sad ce da im vidaju rane protiv partizana a najvise u kupu,jer cukaricki ako osvoji kup ide u kvalifikacije a 4 mesto nije sigurno.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.