Почетна / Фудбал / Куп Србије

Срнић: Видео сам да Радоњић плаче, морао сам да му приђем

Фудбалер Црвене звезде Славољуб Срнић каже да му је тешко пала елиминација од Мачве у четвртфиналу Купа Србије, посебно због пораза у родном Шапцу, али да не верује да ће екипу лош резултат уздрмати
ФОТО: Н. Неговановић

Нисмо се опоравили, само што смо преспавали. Направићемо анализу да видимо шта не штима, није изгледало како треба. Баш ми тешко пада. Нисам расположен што сам код куће изгубио. Морамо да поправимо у недељу, победимо и вратимо се. Ући ћемо другачије, спремније – рекао је Срнић новинарима у Београду.

Он је додао да не зна шта је проблем слабије форме црвено-белих, али истиче да је нормално да дође до пада.

Деси се пад форме, можда није требало сад. Испали смо из Купа, изгубили шансу за један трофеј. Не би требало да нас уздрма елиминација, десило се и да смо испали из Лиге Европе слично. ЦСКА није толико заслужио да нас избаци, па и у Купу смо испали несрећно, пенали су лутрија. Уверен сам да имамо снаге да се издигнемо.

Према његовим речима репрезентативна пауза, после другог дуела са Мачвом, добро ће доћи изабраницима Владана Милојевића.

Срнић је био међу првима који је дао подршку Немањи Радоњићу, трагичару са промашеним ударцем у пенал серији против Мачве.

Видео сам да плаче, морао сам да му приђем. Рекао сам му да то ништа није страшно, пуно ће бити таквих ситуација у каријери. Не треба да обраћа пажњу на пенале.

Срнић је против Напретка одиграо 100. утакмицу у дресу Црвене звезде, за шта је данас од председника Светозара Мијаиловића добио урамљену слику дреса са „стотком”.

Велика ствар је одиграти 100 мечева у Црвеној звезди. Да ми је неко причао да ћу то остварити не бих веровао, као да је било пре неколико месеци када сам дебитовао. Поносан сам на себе, посебно у време кад се сваки прелазни рок прича о одласку у иностранство – рекао је Срнић и поручио да нема ништа против и да стигне бројку од 300.

Планови су ми за сад везани за Звезду, за даље видећемо... Волео бих да одиграм и 300 утакмица, што да не – закључио је хитри крилни фудбалер.

Црвена звезда је продужила сарадњу са компанијом Цептер и уједно представила планове за организацију три летња компа омладинске школе за децу од осам до 16 година, у Врњачкој бањи (24. јун - 1. јул и 1. јул - 8. јул), на Јахорини (15. јул - 22. јул) и у Термама Чатеж (22. јул - 28. јул).

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

v1ad
Nemanja Radonjic ima 22 godine. Fudbalski, on vise nije klinac da se vadi na talenat a kaska kad su u pitanju neke osnovne stvari. To ti je kad provedes godine umesto na treningu i u skoli na splavu.
Nislija
Da li je plakao i posle utakmice u Novom Sadu-bog sve vidi-djavo ivek dodje po svoje-samo sto ovo sada *boli* do bola
Radmilo Bošković
Jako lepo od tebe, vidi se da imaš dušu, ali ko će tebe utešiti za sve one tvoje „nevidljive“ igre u dresu Zvezde, a ti si jedan od onih koji imaju unapred obezbeđenpo mesto u timu! Pored loše odrađenog prelaznog roka, loše odrađenih priprema (jer kako si se spremio tako ćeš i igrati) i „stalna mesta u timu“ kao i nepružanja šansi mladim igračima, su jedan od razloga krize igre u Zvezdi!
Вук-026
Шта сад каже брат близанац? Не ваља кад Срнић не игра (против ЦСКА), а капитен Доналд, а изгледа не ваља ни кад игра, а?
Kiza
Tek ce plakati

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.