Почетна / Фудбал / Куп Србије

Ђукић: Чим смо дали гол све је било много лакше; Јагодић: Није срамота испасти од Партизана

Бранилац пехара Партизан је у четвртфиналу Купа Србије у Ивањици са 2:0 (0:0) савладао Јавор головима Ожеговића и Милетића
ФОТО: partizan.rs

Тренер Партизана Мирослав Ђукић имао је разлога за задовољство:

- Заиста је било тешко играчима по овом тешком терену. Имали смо шансе, иницијативу, али не и погодак који би нам дао мирноћу. Чим смо дали гол све је било много лакше.

Шесф струке Јавора Владо Јагодић зна где је дошло до пропуста:

- Ово је меч у коме једна ситница одлучи. Имали смо начин игре који је добро деловао до 60. минута. Знали смо где је Партизан најјачи, у скок игри, и то смо затварали, до тада. Овде један гол ломи меч, а они су нам убрзо дали и други. Није срамота испасти од Партизана. Ситнице одлучују на оваквим мечевима.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Optimus Prime
Djuka treneru sada je trenutak da trenirate mnogo jace,da se spremite i fizicki i takticki.Pomalo mirise na proslu sezonu i mozemo ozbiljno da zakuvamo komsijama usla voda u usi!Nemoj nikakve slobodne dane da im dajes i te fazone,nego jace i vise!Da dovedes fizicku spremu na 100% i da zetegnes sve sto mozes,oporavis od povreda i ustimujes u tim,pogotovo dok je rep pauza.Nista slobodno nego opet ponavljam mini pripreme i da pokidamo do kraja sta mozemo naravno.Nadam se da je Sveta standardan do kraja iako je na beku puno pokazao bolje stopera da igra.Mitrovic i Ostojic iste greske prave i redovno primamo golove,Pavkov,Plzenj.Sveta na stopera a Vulicevic i Cucin na beka,samo tako u sredini mozemo da imamo koliko toliku sigurnost iako je Sveta mlad ponavljam ova dvojica nisu na nivou.Sve najj braco grobari i da se istorija ponovi..
cuprija
Prosle godine posle katastrofalnog pocetka sezone, i igranjem sa jednim napadacem, dolaskom Nikolica to se promenilo, i titula je osvojena, sada mislim da je Djuka kasno to shvatio
Pedja
Nije problem ni u kupu ni u prvenstvu da Partizan igra sa omladinskim timom. Kao i prosle godine i ove su "zatvorili" sve utakmice do kraja osim sa Zvezdom, evo danas 2 gola u 3 minuta, i u prvesntvu dali takodje 2 gola u par minuta. Sve igraju nikako, a onda odjednom daju 2 gola i rese utakmicu bez ikakve igre i sansi. Njima nije problem da promene sudiju dan uoci utakmice ako pomisle da im nece dosuditi nesto, steluju sve. Odjednom su se "razigrali".
Miki-Gvelf
Od kada je Radonjic prestao da sutira penale za Partizan, krenulo nam.....a i Vama ce jednog dana
Drinkwater
Đuka konačno ukapirao jednu sitnicu koja život(golove) znači - Tawamba i Ožegović moraju zajedno u špic! Partizan mora uvek i protiv svakog da igra sa 2 špica! Doduše Đuki je trebalo samo 9 meseci da shvati to što je Marko Nikolić znao odmah kad je seo na našu klupu, ali bolje ikad nego nikad. Tawamba je buldožer, razbijač, paker, golgeter... a Ožeg (ili Ivanović) je taj drugi špic koji rasterećen udvajanja mnogo lakše poentira. Nadam se da je Đuka to trajno utuvio i da ćemo od sada gledati mnogo efikasniji i konkretniji Partizan uvek sa 2 različita ali zato komplementarna špic napadača!  
Ognjen BL R.Srpska
Kada Janković bude van tima imaćemo igru.Kratko i jasno. Da li je nekome jasno šta on igra? Nije kreativac, nije napadač, da gnjavi igru-gnjavi...
Pigeon
Malo je bolje, slazem se da je nesto ukapirao, ali ne bas mnogo toga...Morao je Markovic na bok, pa da dodju dva kasvetna centarsuta u 16m i naravno golovi...Jankovic totalno smetalo (zalutao sasvim), trebaju nam brzi igraci ili barem jedan, odbrana je dobila na stabilnosti, gle cuda sa mladim Markovicem!? Dobar tandem sa celavim i tu ne treba dirati. Levo Urosevic nije za Partizan, sa Djerlekom se zuri, on jos nije spreman za jake meceve, Panticu zabraniti da daje intervjue, jer posle savkog igra lose, sto vise minuta za Ivanovica i Jovanovica i bice to u redu...I jos nesto. kada vidim da udje Ilic, pa onako trckara, pa ne moze da izdrzi duel, pa nikoga da stigne...pomenem sve Ilievu...
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.