Почетна / Фудбал / Куп Србије

КУП СРБИЈЕ: Звезда у Шапцу (15,30 - САСТАВИ)

Без добре резултатске увертире минулог викенда у првенственом дуелу против Напретка и са бројним кадровским проблемима, Црвена звезда прилази данашњем четвртфиналу Купа Србије и гостовању Мачви у Шапцу
ФОТО: Н. Неговановић

 

Тренер Владан Милојевић не затвара очи пред проблемима, али и има разумевања за улазак екипе у мини кризу.

- Волели бисмо да можемо да победимо у свакој утакмици, али тешко је такмичење и све екипе су добре. Немам шта да додам у односу на речено по завршетку утакмице са Напретком. Некада не играте добро и освојите бодове, па остане само укус победе. А други пут изгледа све како би требало, а не тријумфујете. Све је то фудбал и живот. Момци су паметни да схвате, не мењамо курс - истакао је Владан Милојевић, шеф стручног штаба Црвене звезде.

Како се ближи почетак четвртфиналне утакмице Купа Србије између Мачве и Црвене звезде атмосфера међу шабачким љубитељима фудбала ближи се усијању.

На основу тога могу се очекивати крцате трибине, мада се поставља питање која ће екипа имати већу подршку с обзиром на то да Шапчани воле своју Мачву, али су традиционално везани за наше највеће клубове, већим делом за црвено-беле.

Нема сумње да ће Чивијаши направити сјајну атмосферу на стадиону, што ће додатно мотивисати домаће фудбалере који у последње две године бележе историјске успехе. Њихов тренер Драган Аничић покушава да пронађе формулу успешности.

- Не могу да се сложим са онима који тврде да је најлакше играти против најјачих, јер у таквим утакмицама нема шта да се изгуби. Мој резон је супротан, односно логичан, најтеже је играти против најквалитетнијих противника. Звезда је то у свим сегментима, по квалитету играча, традицији, броју навијача, финансијској моћи... Поврх свега ту су колеге Милојевић и Косановић, који су црвено-беле подигли на највиши ниво квалитета игре. Зато гостима припада улога апсолутног фаворита, што не значи да се унапред предајемо.

Семафор четвртфинала Купа Србије:

13,00: Јавор – Партизан

15,30: Мачва – Црвена звезда

17,00: Напредак –Чукарички

17,00: Војводина - Младост

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kalimero
Mislim da si na pogresnom sajtu.
Mrdoje
Ako bude postenog sudjenja, Macva prolazi dalje.
Pedja
Znaci po tebi, Zvezda ako pobedi, to je samo zbog nepostenog sudjenja? Sta lupetas? Ako nemas nista pametno da kazes onda bolje cuti da izgledas pametniji. Verovatno je i UEFA namestila sve meceve zVZvezdi pa su prosli do proleca.
Zuk
Sudi Santrac to je siguran znak da ce da dosudi penal za zvezdu i iskljuci igraca Macve.Taj se vec vise puta dokazao da je na njihovon spisku.
Calimero
Tako je,Zuku,delijo!!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.