Почетна / Фудбал / Куп Србије

Дебакл Радничког у Крушевцу, два аутогола Ћирића и седам лопти у мрежи, минималац Чукаричког у Чајетини (ВИДЕО)

Суперлигаш Јавор сигуран на гостовању код прволигаша Инђије, са 3:0 Ивањичани прошли у четвртфинале Купа Србије
ФОТО: В. Марковић

Напредак – Раднички (Пи) 7:2 (2:0)

Крушевац - Стадион: Градски. Гледалаца: 300. Судија: Милош Милановић (Ћуприja). Помоћници: Јован Грујић (Ниш), Милоје Милићевић (Прокупље). Жути картони: Шљивић (Напредак),  Гркајац, Филиповић (Раднички). Стрелци: 1:0 Вулић у 21, 2:0 Ћирић (аутогол) у 26, 3:0 Ћирић (аутогол) у 50, 4:0 Вукановић у 52, 5:0 Ђерић у 62, 6:0 Ђерић у 68, 6:1 Толић у 78, 7:1 Аливодић у 81, 7:2 Филиповић (из пенала) у 90.

НАПРЕДАК: Јанковић, Боранијашевић (од 37. Бајић), Симоновић, Миладиновић, Не. Петровић, Шљивић (од 72. Ескић), Аливодић, Секидика (од 59. Милисављевић), Вулић, Вукановић, Ђерић.

РАДНИЧКИ (ПИ): Илић, Анђелковић, Дојкић, Ћирић, Манчић, Толић, Емека (од 58. Живановић), Филиповић, Ивковић, Манчић (од 46. Спасић), Гркајац (од 69. Ђорђевић).

 

Напредак је оправдао улогу фаворита и рутински одрадио посао, а у великој мери му је помогао дефанзивац Пироћанаца Стефан Ћирић! Обезбедио је штопер Радничког себи место у аналима српског фудбала као двоструки стрелац – аутоголова!

Први пут је матирао Илића у 26. минуту покушавајући да спречи асистенцију Вукановића за Ђерића, да би у 50. минуту, у жељи да спречи најгоре, још једном послао лопту у сопствену мрежу!?

Чарапани су повели у 21. минуту ефектним голом Вулића из слободног ударца са ивице казненог простора. После два поготка малерозног Ћирића голеаду је наставио Вукановић у 52. минуту. Распала се потом одбрана пиротских белих у парампарчад, једина непознаница до краја је остала – колико ће лопти бити „напаковано“ у мрежу Илића.

Десет минута касније на семафору је стајало 5:0, а у листу стрелаца се уписао и Ђерић, у 68. минуту, очигледно гладан голова после дугог одсуства са терена – још једном.

 У једној од ретких ситуација, када су прелазили на Напреткову половину, у 78. минуту, опалио је Толић као из катапулта са 25 метара и постигао евро-гол, а за мајсторство је награђен аплаузом малобројних и промрзлих навијача.

У финишу су виђена још два гола, Аливодић је подигао на 7:1, а када се очекивао крај, једну интервенцију капитена Миладиновића над Ивковићем судија Милановић је окарактерисао као прекршај за најстрожу казну, а Филиповић је био прецизан са беле тачке за коначних – 7:2.

Семафор 1/8 финала Купа Србије:

25. октобар:

Напредак – Раднички (Пи) 7:2 (Вулић 21, Ћирић 26. аутогол, 50. аутогол, Вукановић 52, Ђерић 62, 68, Аливодић 81 - Толић 78, Филиповић 90. једанаестерац)

Инђија – Јавор 0:3 (Милановић 15, Митошевић 44. једанаестерац, Севић 68)

Златибор – Чукарички 0:1 (Mићин 43)

Младост (Лу) – Пролетер (НС) 5:1 (Tрифуновић 9, 45, Тумбасевић 16, 62, Маринковић 55 - Лемић 87)

Војводина – Будућност (До) 6:1 (Михајловић 23, 53, 58, 69, Којашевић 30, Суботић 36 - Николић 83)

15. новембар:

Спартак (Су) – Мачва

Партизан – Рад

Борац – Црвена звезда

Напомена: Утакмице четвртфинала заказане су за 14. март 2018, полуфиналне утакмице играће се 18. априла и 9. маја, финале је 23. маја.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
inače VOŠA pokreće i krivične postupke protiv svih bivših uprava od 91, koje su je opelješile za 45 milona evra a imena će biti objavljena do nove godine...ima ih 50tak
007
gazda čuke će morati da vrati Mićina,Tedića i Rubežića ako neće da bude krivično gonjen kao viskol i leo od VOŠE jer su svi imali ugovore i redovno su isplaćivani dva meseca što je i arbitraža previdela,tako da bg- mutikaše il ih vratite il letite sa lalatom u beton ligu ...stvar je već kod uefe. i nek čukarica pravi objekte i subjekte tamo al ovde ne može ko što nikad više neče moći ni mnogo moćniji od njih czip.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.