Почетна / Фудбал / Куп Србије

Антић: Примали смо наивне голове, чудне одлуке судија...

Драган Антић је пре меча истакао да је велики звездаш, али да ће покушати са својим Динамом да намучи лидера шампионата у осмини финала Купа. Није у томе успео
ФОТО: И. Веселинов

Примили смо наивне голове, али било је и чудних судијских одлука, посебно код првог гола. Звезда је једна од најбољих екипа не само у Србији, већ и на Балкану. Честитам им победу, заслужену. Примали смо голове као почетници, али није то битно сад – рекао је Антић.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Knego
Da ste u Super ligi ne bi te čudile odluke sudija.
Mosquito
Nisam gledao utakmicu ali ako veliki zvezdas kaze za cudno sudjenje onda me to brine. Ustvari i ne brine me. Sta je tu cudno?
Вук самотњак
Ниси разумео, човек је мислио на чист пенал за Ртањ који судија "није видео" !
Zvezda-Zlaja
Samo petard a trebalo je biti barem10 onako objektivno.Mi prvi u prvoj ligi a vi prvi u trecoj ligi
Вук-026
Срам те било тзв. тренеру. Да, изузетно су биле "чудне одлуке" судијске тројке на терену. Нарочито код поништеног (чистог као суза) гола Црвене Звезде и још неколико НЕПОСТОЈЕЋИХ офсајда које су свирали. Уместо да будеш срећан што си уопште имао прилику у животу да изведеш своје играче на Београдску Маракану, ти паметујеш... Да нисте можда требали да победите? Ко се све не зове "тренером" данас... ц ц ц
Bik Koji Sedi @ Vuk-026
Ma kako je samo smeo,nevaljalac jedan,umesto da je srecan sto je izveo igrace na Marakanu...k'o da ih je uveo u egipatsku piramidu,ili odveo na Kineski zid,jbt...
NinoL
U pravu si apsolutno. Da sudije nisu grešile kao što jesu Vi bi primili barem još 5 golova. Čak su nam jedan čist i poništili.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.