Почетна / Фудбал / Куп Србије

Ђуровски: Били смо бољи тим, читав меч, морам да кажем да нас је судија покрао!

Бошко Ђуровски је одмах после меча пришао колеги Марку Николићу и честитао му победу, али је потом уследила његова врло занимљива изјава
ФОТО: Н. Неговановић

Били смо бољи тим током читавог меча. Партизан је имао своју игру преко контранапада. Као тренер сам поносан на играче и честитам им. Шта је ту је, идемо даље. На жалост нисмо узели ни један трофеј, али треба да будемо поносни – рекао је после меча Бошко Ђуровски, тренер Црвене звезде.

И тренер црвено-белих Бошко Ђуровски је за пораз свог тима у финалу Купа окривио судију Миорада Мажића.

Нисмо научили да играмо против 12 играча. Добро смо се спремили, ушли смо у утакмицу максимало, али када вас судија покраде, не досуди пенал и још неколико прекршаја, не знам где можемо да стигнемо – рекао је Ђуровски.

Коментари84
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

AAAAAAAA
Ovome skocio secer, pa ne zna sta prica. Covek je u bunilu
C.Z
Djurovski, Nikolic te navukao kao zadnjeg. Cim si video da nema Tawambe, morao si znati da ce da te uvuce na njihovu polovinu , a kontrama razbije. Jadni covece da nisu njihovi bili sebicni u zvarsnicama napada i uz malo srece , danas bi govorili o katastrofi, a ti bi bio u kupeu druge klase na putu za Makedoniju. Pa, nasa najveca sansa je bila na kraju utakmice iz slobodnog udarca..!!! Ejjj..jesi li slep kod ociju ili demagogises kao grof samo da bi se zadrzao u fotelji..? TAktika koju je Nikolic napravio je bila slicna nekim Murinjovim igrama. Ide na trofej, briga ga sta drugi misle. Zato je Murinjo to sto jeste. Zelen si ti kao zelena salata. Dok je Nikolica tesko cemo mi sa njim, sem ako se ne dovede pravi trener, Terzic otera iz kluba, stranci izbace i napravi zdrava sredina.
Фудбал = брзина и кондиција
Момак, ти си заборавио да фудбал није шах, него да га на терену 100 х 65 играју играчи а не тренери !! Звездини играчи су на сваком месту лошији од Партизанових и зато ће Партизан доминирати и следеће године !!
iznenadio si me
Skoro da ne poverujem da je medju vama ostao neko normalan!?
Pigeon
To da ste bili bolji tim je samo opticka varka! Partizan vam je svesno dao posed i mogao da vam uvali 6-7 komada brat, bratu, a tvoj "bolji tim" je imao prvu pravu sansu u 88.min!? I posle toga jos sut kornjace Milijasa...i to bi bilo sve! A sto se "kradja" tice, pa sigurno nisi gledao glodju pre godinu dana, a ni maju ove sezone...E, to su kradje! Ovde je bilo sve cisto, ali vi stvarnost vidite kroz iskrivljena ogledala i ocigledno je da vam ne odgovara evropski nacin sudjenja.
Milan
Je li ovo zahvalnica Terzicu za angazovanje? :) Da pokaze Bosko da je veran svome gazdi kao pas :) Lepo... ovako samo zvuce treneri FMP-a... naravno dok ne budu smenjeni. :) heheheh
Hehe
Hehe, sad treba opravdati poraz pred navijacima jel da? Al najbolje resenje je: djurovski i terzic put pod noge iz zvezde, kofere u ruke pa svojim putem, sad kriv mazic,kokeza, ko jos? Samo vi niste krivi jel da? Zvezdina deca bi mozda odigrali bolje od vasih bangljavih pojacanja. Boaci,Kanga,Donald,Le talek, napolje, pakujte se i put sveta, niste pokazali da ste pojacanja kakve zvezda treba, terzicu shvati vise ti si nepozeljan tip za zvezdine prave navijace, odlazi vise, tvoj odlazak je najbolje resenje za zvezdu, ko je tebe tamo postavio, potpisao je zvezdi propast, ne trazi krivce u kokezi i mazicu za svo bedni rad, trazi u sebi, i slicnima tebi, alo-pakuj se vise i odlazi, nisi ti za zvezdu, a ni zvezda za tebe, povedi i djurovskog sa sobom, caos.
ФСС шаље у ЕУ
Смешни, ти си стварно смешан ! Секташи су нам отели Куп јер је пенал у 4. минуту чист 100% !! Она три у другом полувремену су дискутабилна, мада би строг судија свирао бар један ! Мажић зна зашто није смео да свира пенал за ЦЗ !?!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.