Почетна / Фудбал / Куп Србије

Од среде улазнице за финале Купа, југ и север за 500 динара

У финалној утакмици Купа Србије за сезону 2016/17. у суботу 27. маја у 18 часова на стадиону црно-белих у Хумској, састају се Партизан и Црвена звезда.
ФОТО: ФК Партизан

Продаја улазница почиње сутра у среду 24. маја на следећим продајним местима и по ценама:

Цене за секторе:

– ЈУГ/СЕВЕР  – 500 динара

– ИСТОК / ЗАПАД – 1.000 динара

– Место у ложама стадиона 2.000 динара

Благајна стадиона ФК Партизан/ФК Црвена звезда у радном времену од 10 до 18 часова сваким даном

Тикетлајн Шоп Нови Београд, Бул. Милутина Миланковића 1, локал 46 у радном времену сваким даном од 10 до 18 часова уз могућност резервисања улазница и то:

– путем сајта на www.тицкетлине.рс

– телефоном на број 011.20.30.570 (позиви се тарифирају по цени локалних позива)

За све оне који желе постоји могућност да, након резервисања изврше УПЛАТУ НА ЖИРО РАЧУН и улазнице подигну на дан утакмице на благајни стадиона Партизана. Уплату је могуће извршити ЗАКЉУЧНО са средом 24.05.2017. За уплате након наведеног рока не можемо гарантовати евидентирање уплате а самим тим ни преузимање улазница.

На дан меча улазнице ће се продавати само на благајнама стадиона, и желимо да додамо да службе безбедности могу наложити раније затварање продајног места и зато апелујемо на наше навијаче да на време обезбеде своје улазнице.

Улазнице могу купити само уз лични документ са сликом (лична карта, пасош, возачка дозвола…), а максимималан број улазница по купцу је четири.

ВАЖНО: Да нагласимо да је утакмица у организацији ФС Србије и да сезонске улазнице ФК Партизан не важе за овај меч.

Све додатне информације можете добити искључиво на телефон 011.20.30.570 као и на сајту www.тицкетлине.рс

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Вук-026
Ма пустите ви цене улазница, за то ћемо се некако снаћи. Него, јел се изјаснио Вучела ко треба да суди ову утакмицу?
27
mrakic,babarogic i terzic,iza gola v.lukic i obradovic
Nemanja
NAPRED PARTIZAN DO DUPLE KRUNE!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.