Почетна / Фудбал / Куп Србије

Нови проблеми за Звезду: Фримпонг не игра финале Купа!

Абрахам Фримпонг је представљао освежење за Звездину одбрану по доласку из Напретка, али како одмиче сезона има све више минуса
ФОТО: Н. Неговановић

У поразу од Вождовца лако су Фримпонга надмудрили код другог и трећег кола, а у реваншу са Чукаричким добио је жути картон и нема право играња у финалу Купа Србије 27. маја!

Фримпонг је на обе полуфиналне утакмице пожутео. Божовић га је извео на Бановом брду око пола сата пре краја утакмице како не би поцрвенео.

Није ни било резона да игра у реваншу, али се Бошко Ђуровски вероватно определио за њега у одбрани због дефицита на штоперској позицији и процене да је прекаљеном Луковићу неопходан одмор.

За финалну утакмицу Ђуровски има на располагању једног класичног штопера, капитена Луковића.

Ле Талек поседује искуство у одбрани из јесењег дела сезоне, али је у Црвену звезду стигао као везиста и у већем делу пролећне сезоне био у тандему са Доналдом на средини терена.

Ле Талек и Луковић чиниће штоперски тандем у финалу. А шта ће Ђуровски уколико се неко од њих повреди до тада или евентуално у последњем колу првенства добије црвени картон?

Мораће да тотално импровизује, са Доналдом, Рачићем или неким трећим у специфичној улози. Црвена звезда је зимус остала без двојице штопера, а доведен је један – Фримпонг.

Коментари30
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pedja
Frimpong je veoma brz i odlicno reaguje kod uklizavanja, izbijanja lopte. Los je kad dodaje loptu, otprilike pola puta pogresi i da protivniku u noge direktno. Njemu samo ne treba dodavati loptu, niti on to da radi. Veci je problem Lukovic koji je i spor i kiksa. Le Talek se dobro postavlja, ali pada na dribling i nije brz. Uostalom to i nije njegovo mesto. Da je mladi Stojanovic ostao i igrao umesto Lukovica, danas bi bio odlican. To je u stvari bila najveca Bozoviceva mana, sastavljao je tim sa sve starijim igracima. Naravno da se ne moze odjednom staviti 3-4 mlada, ali je polako mogao da ih uvodi. I naravno doveden je samo jedan stoper, otisla 3. U isto vreme doveden Vujaklija, Pavkov, Boaci pored Sikimica i Orlandica, znaci 5 centarfora.
Mladi Menadžer
Oni se lakše prodaju i na svakom se zaradi po 100-200 hiljada evra !! Znači svake godine se proda po 10 igrača i svakome po MILIONČE evrića
joco
S obzirom kako igra i nije neki hendikep.Sad imaju manjak štopera a koliko su ih oterali prije toga i danas neki igraju u domaćoj ligi koji bi im dobrodošli a oni su trčali za veteranom Lukovićem i raznim Pingpongovima iliti Fripongovima koji igra kao puž.....
DOMAĆA MLADOST
Stranac Frimpong je namerno igrao ošto protiv Čukaričkog da mu sudija da DRUGI žuti karton, i tako još više oteža Đurovskom da osvoji bar KUP.. Jer ako se ne osvoji KUP , Đurovski ide a došao bi Slovenac Keka i stranci bi ostali da igraju za Zvezdu !! !!
Zvezdina škola
Kompletu mladu Reprezentaciju Srbije prebaciti u C.Zvezdu , dovesti najstručnije kondicione trenere za omladince, i stvarati Zvezdinu školu fudbala za taktiku 4-3-3 i 4-4-2, koju svaki trener Prvog tima mora da prihvati a njegovo je da je usvarši !!
Sarkazam
Da, njima je zivotni cilj u fudbalskoj karijeri, da ostanu u Zvezdi i Jelen Super Ligi!? Cujes li ti sebe...
Kole
Ajoj... Zao mi Lukovica, opet ce Tavamba da ga otresa kao malo dete. Ne samo on... Secate se kad su trojica skocila na Tavambu a on majstor drzi loptu, ovi se odbijaju hahah
ЦзвРС
Фримпонг је одлучио првенствену трку, директно је "заслужан" за голове Тавамбе и Дражића. сад неће бити у прилици да на себи својствен начин одлучи и куп, то јесте проблем али за Партизан.
Vojo
Za gol Tavambe, zaslužan je sudija , pošto je bio čist faul na golmanu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.