Почетна / Фудбал / Куп Србије

Божовић: Тешке су ово утакмице, најважнији је пролазак даље

Миодраг Божовић, тренер Црвене звезде, задовољан је био пласманом у четвртфинале Купа Србије
ФОТО: В. Марковић

Добру су се Борчани бранили, имали су једну изванредну шансу у првом полувремену. Ове утакмице су тешке, најважније је да смо прошли даље. Милошевић је солидно одиграо, није имао званичну утакмицу, само тренинге, има он још доста простора – истакао је Божовић.

Драган Аничић, тренер БСК-а, није био незадовољан после пораза и елиминације од Црвене звезде.

У првих сат времена пружили смо снажан отпор, имали смо шансе и полушансе. Звезда је у овом тренутку квалитетнија од нас, заслужили смо да дамо макар један гол, можда је резултат и превисок.

 

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

igor d
I ovaj sastav igraca je sasvim solidan ali i on mora da prima savete i da se vodi sa klupe od strane trenera.Nedopustivo je da onako nepripremljeno udju u mec..i da je protivnik bio bar malo jaci ko zna kako bi se sve to zavrsilo.Ovako najbitnije od svega je taj prolazak u naredno kolo i sto je par igraca dobilo priliku da igra.Videlo se i veceras da je nekoliko igraca bespotrebno dovedeno,jel smo vec imali boljih..Fibel spor i za ove igrace BSKa,nervozan u svojoj nemoci...pozitivan utisak je ostavio Andrija Lukovic na mestu zad.veznog,bolji je bio puno od nezainteresovanog Donalda a i dokazao besmislenost dovodjenja na pozajmicu Poletanovica..razigravamo tudjeg igraca,kojem je otkupna klauzola 600hiljada evra a on ne vredi toliko.A pritom u timu imamo An.Lukovica,Ristica,mladog Racica,Le Taleka koji kad ne igra stopera isto moze da konkurise za to jedno mesto u paru sa Donaldom.Mali Adzic samim kretanjem po terenu,odigravanjem pokazuje da moze biti veliki igrac ako mu se pruzi sansa.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.