Почетна / Фудбал / Куп Србије

БЕСПЛАТНО НА КРОВУ: Змајеви дочекују Спартак у Купу србије

Осмина финала купа Србије је пред нама, а у среду 26. октобра Вождовцу на „кров” стиже нови ривал Спартак Ждрепчева крв
ФОТО: youtube/printscreen

После победе против Инђије минималним резултатом 1:0 у претходној рунди, на ред на ноге у осмини финала Купа Србије Вождовцу долази екипа Спартак Ждрепчева крв.

Меч је заказан за 14 часова у среду, а улаз за све љубитеље фудбала ће бити слободан.

Термини завршнице Купа Србије за сезону 2016/17. су 1/8 финала среда 26.10.2016. године, 1/4 финала среда 5.4.2017. године, полуфинале среда 26.4.2017. године прва утакмица, среда 10.5.2017. године друга утакмица, финале среда 27.5.2017. године.

Парови осмине финала Купа Србије:

Београд: Вождовац – Спартак

Нови Пазар: Нови Пазар – Војводина

Београд: Чукарички – Јавор

Лучани: Младост – Рад

Јагодина: Јагодина – Борац

Сурдулица: Радник – Слобода

Београд: Црвена звезда – БСК Борча

Београд: Жарково – Партизан

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Palilulac
stvarno je lep stadion šteta samo što nema ko da ide na njega
Pera
Sta ti je gore lepo?! Vestak koji je ko beton, dok se popnes zavrti mi se u glavi. A jedino na jug i sever da sednes a i tu bi smetali stubovi da gledas!!! Krs stadion, totalni promasaj!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.