Почетна / Фудбал / Куп Србије

„Тренери морају бити здрави“ (ВИДЕО)

Слабија посета у финалу Купа Србије у односу на последња два првенствена окршаја Звезде и Партизана, ипак „прозивке“ са трибина нису изостале
ФОТО: В. Марковић

Црвена звезда и Партизан јуче су се састали у финала Купа Србије на стадиону „Рајко Митић“.

За разлику од претходна два првенствена дуела, највећих српских клубова на популарној Маракани, кад су трибине биле скоро попуњене, овога пута је могло да се види доста више празних столица.

Навијачи Партизана отворили су утакмицу мањом бакљадом на јужној трибини и са поруком „Гробари издржите“. Присталице црвено-белих имали су кореографију преко целог севера уз транспарент „Живимо за победу“.

Средином првог дела Делије су зачиниле дерби „пецкањем“ Александар Станојевића, шефа струке црно-белих, уз поруку: „тренер мора бити здрав“.

Играчи Партизана су боље отворили сусрет, међутим, Црвена звезда је из прве прилике затресла мрежу у 26. минуту: Александар Катаи је предивним ударцем са 20 метара матирао Немању Стевановића и донео предност тиму из Љутице Богдану. Велики улог донео је и чарке на терену.

У последњим тренуцима првог дела игре дошло је до кошкања неколико играча оба тима.

У „тучи“ су прадњачили Гелор Кнга и Лазар Марковић, које је судија Милановић смирио жутим картонима.

У сваком случају атмосфера на трибинама највећег српског стадиона, није била на нивоу претходних дербија, када је у питању била борба за бодове.

ПИКСИ У ЛОЖИ

Као што је и најављивано, Драган Стојковић, селектор репрезентације Србије, први пут откако је сео на клупу Орлова, гледао је на стадиону окршај Црвене звезде и Партизана. Пикси је у свечаној ложи нашег највећег стадиона посматрао утакмицу у друштву сарадника из стручног штаба Братислава Живковића, Горана Ђоровића, Горана Чумића, директора А тима Стевана Стојановића, селектора млађих кадета Александра Луковића...

ПОРУКА НАВИЈАЧА ЗВЕЗДЕ СЕЛЕКТОРУ СТОЈКОВИЋУ - НИКАД НИЈЕ БИЛА ТВОЈА …

Навијачи Црвене звезде упутили су увредљиву поруку на адресу Драгана Стојковића Пиксија, селектора репрезентације Србије.

- Никад није била твоја. Ти никад ниси био наш. Деценијског потопа после тебе, сећа се сваки звездаш. Сајонара!

Стојковић, иначе пета Звездина звезда био је јуче на финалној утакмици Купа Србије, али очигледно то се није свидело навијачима Црвене звезде.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ljubo
da mi je ta sansa da stankovicu javno na konferenciji postavim samo jedno pitanje.
Tima
Drzavni projekat je smislio glupu foru da vredja postenog I iskrenog trenera koji vidi nepravdu i u kom mulju zivimo
Srbija zemlja Zvezdaša
Sve sto je partizanska istina oduvek je bila gnusna laz. Svi ste vi pantici i sojici.
Trnina
Kad sam danas na TV ZVezda slučajno video telegram koji je upućen iz FK Partizan sve mi je jasno da je uprava u Partizanu postavljena da uništi FK Partizan. Ne mogu da ga baš citiram, ali približno ovako piše: "Čestitamo FK C Zvezdi na pošteno osvojenoj tituli i na osvojenom kupu i mnogo sreće i uspeha u nastupima u Evropi. TO vam želi FK Partizan. Svaka im čast ovim muljatorima u FK Partizan. dok njima Terza piše saopštenja i otima pehare, ovi se njima udvaraju. Ovo mi je zadnji komentar što se tiče FK Partizan i više me ne interesuju u životu.
Peki
To je dzentlemenski.
@Trnina
Dobro je sto si se opametio.
Peki
Ja ne kapiram zbog cega su vredjali Stanojevica kad im je on poklonio duplu krunu.
Srbija zemlja Zvezdaša
Onda mu se ja u ime svih nas zahvaljujem na poklonjenoj tituli i kupu.
Fergisav
Za ovo bi mogao i prevod da ide. Pola toga sto vicu navijaci ja ne razumem, a verovatno ima i gluvih ljudi koji zele da znaju.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.