Почетна / Фудбал / Куп Србије

Финале Купа Србије вероватно без гледалаца

У кризном штабу за сузбијање коронавируса не сматрају да су се стекли услови за публику
ФОТО: М. Рашић

Зоран Гојковић, члан Кризног штаба за сузбијање коронавируса, упитан је да ли ће гледаоцима да буде омогућено да прате финале фудбалског купа Србије Црвена звезда - Партизан, односно финале кошаркашке АБА лиге Црвена звезда - Будућност.

- Потребно је искључиво да уђемо у такву епидемиолошку ситуацију да немамо могућност за нови експлозиван раст. То ће се десити ако будемо одржали овај вид вакцинације. Ако наставимо таквим темпом, ући ћемо у ситуацију после шест недеља да можемо да говори-мо да смо једном ногом изашли из лоше епидемиолошке ситуације и то нас враћа у нормалне токове које смо имали пре епидемије. Услов за све ово је наглашавам вакцинација -  казао је Гојковић.

Закључује се да на утакмицама Црвене звезде и Будућности неће бити навијача, док је велика вероватноћа да ће иста ситуација бити и на финалу Купа 25. маја на стадиону „Рајко Митић”.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mosquito
Obzirom da VRH ocekuje pobedu CZ, bice bar desetak hiljada navijaca. Narod mora da visi sta vlast radi.
Che
Mogu da se opkladim da ce biti dozvoljeno po 4000 navijaca minimum na svakoj strani stadiona pod uslovom da imaju distancu.
@ Che
Korekcija...Po 3000 navijaca na 4 strane...
dejavu
Možda ne bukvalno samo pred njima,ali ovo je, govoreći generalno,za sve mečeve, svakako jedna od najboljih ideja. Da se konačno marginalizuju decenijska narkodilerska čoporativna okupljanja po stadionima,a u korist "čistih", normalnih navijača,porodica,penzionera.Uostalom Partizan je već i pokazao kako to sa decom može da izgleda.I kada se konačno sve vrati u normalu, jedna tribina,makar sever,morala bi biti rezervisana za njih.
007
Bilo bi lepo da oni igraju ubuduće bar 10 g samo pred klincima do 10 g da se stvori kult navijačke kulture kakva je u YU bila do 70tih godina........
Jesi li ti lud
To bi bio zločin prema toj deci.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.