Почетна / Фудбал / Куп Србије

Aсано и Павловић погодили за пролаз Партизана у осмину финала Купа Србије

Мечеви осмине финала Купа Србије на програму су 25. новембра
ФОТО: partizan.rs

Са мање од пола стартера из дербија Партизан је кренуо против Бачке и на крају славио са 2:0 головима Павловића и Асана у 1/16 финала Купа Србије.

Меч у Хумској обележила је и повреда Лазара Марковића који је већ у петом минуту морао да напусти терен.

Мечеви осмине финала Купа Србије на програму су 25. новембра.

Семафор 1/16 финала Купа Србије:

Уторак:

Напредак – Жарково 2:1 (Кочић 58, Милошев 83 - Дишић 5)

Среда:

Мачва – Металац 1:2 (Обровац 57. jeданаестерац - Милисављевић 50, Арамбашић 77)

Кабел – Радник 3:4 (Новаковић 1, 29, Месаровић 38 - Павлов 42. једанаестерац, 68, Спасић 51, Јокић 79)

Сушица – Спартак 0:2 (Видовић 57, Туфегџић 74)

Смедерево 1924 – Раднички (Ниш) 1:2 (Бачанин 83 - Петровић 16, Ковачевић 40)

Нови Пазар – Чукарички 1:3 (Кецап 37 - Видосављевић 43, Ковач 48, Бирманчевић 51. једанаестерац)

Раднички (Пи) – Пролетер 0:2  (Галић 49, Глушчевић 84)

Партизан – Бачка 2:0 (Павловић 7, Асано 75)

ИМТ – Инђија 2:1 (Терзић 39, 56 - Алексић 42)

Младост – Динамо (Вр) 3:0 (Кос 3, Селенић 37, Одита 85)

Јединство – Војводина 0:2 (Човић 46. једанаестерац, Ђекић 60. аутогол)

Вождовац – Графичар 2:2, - 4:2 једанаестерци (Стоисављевић 65, Вујновић 90+2 - Станковић 10, Лукић 30)

Рад – Колубара 0:0 - 5:3 једанаестерци

Трајал – ТСЦ 0:2 (Лукић 80, Зец 90+2)

Јавор – Раднички (Кг) 2:1 (Луковић 7, 17 - Ћировић 70)

Одложено:

Црвена звезда – Златибор   

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Duda
Lako je kad ne igra Sanogo!
Pigeon
Ono sto smo igrali sa stitarcem je svemirski fudbal za ovo sto igramo sa ovim trenerom. Savo je tezio ka brzom evro fudbalu (nazalost bio je limitiran), a ovaj nas vraca jedno 70-tak godina unazad, ali nema sanse da su Bobek i drustvo mogli da budu ovako dosadni, neinventivni, bezopasni...Bila bi tu neka stikla, neki petoparac i vise golova, sigurno...Teska antipropaganda ove lepe igre. U drugom se nesto i popravilo ulaskom Natha, Stevanovica i Urosevica (gle cuda, sve "savini" igraci) i "nespremnog" Baebeka, ali sve to nije valjalo ni za dvojku. U prvom poluvremenu desetak centarsuteva, a igramo bez spica, a u drugom kada igramo sa spicem samo 2-3...Za mene je najkarakteristicno bilo dzibersko ponasanje "trenera" kada Asano nije dodao onu loptu (a trebalo je), ali povukao ga gol, pa koliko se to puta desi na mnogim mecevima, treneri se sigurno ljute, ali ono...nivo-nula! Jojic ponovo smesan, treba neko (neki pravi prijatelj) da mu kaze da se vise ne blamira, dok ne bude sasvim sprema
Radan
Ne znam koliko vise ima svrhe pisati komentare, jer se ne objavljuju, ali eto danas smo videli ocajan fudbal. Golman Stevanovic, vidi se da dugo nije branio, ali solidan je bio. Miljkovic je nesiguran, veliki promasaj sto je doveden. Isto se moze reci za Jojîca i Obradovica. Mali Markovic moze da bude koristan. Natko je izgubio volju da igra u Partizanu i treba da ga puste da ode. Zdjelar borben kao i uvek ali nema precizan pas. Lutovac moze jedino na beku. Asano jako sebican, i njega bih vratio na desnog beka, levô Urosevic. Lazar je malerozan, ali jedan od retkih koji zna da igra. Bajebek neprimetan, ne krece se dovoljno, razlika izmedju njega i Sadika je tih pet miliona. Trener, bolje o njemu nista da ne kazem. Sve u svemu, jedino pozitivno je prolaz dalje, a inace ovaj tim nema perspektivu. A da, mali Pavlovic dao lep gol, medjutim slab je u duelima. Filip S. mozda postane dobar fudbaler, ako bude imao srece da odabere adekvatan klub, nakom odlaska.
@@Radan
"Prolece je nasa sansa.". Za sta, covece? Sa ovim trenerom? Sa Jojicem, Markovicem, Obradovicem, Miljkovicem, Smiljanicem...Pa koju to utakmicu mi odigrasmo dobro otkad je on tu? Znam, znam...sada ce, nije imao vremena, pa ne valjaju mu igraci, pa videce svi svoga Boga dogodine u ovo vreme...Pa da li je moguceda su vas sve izanestezirali, da prihvatate ovakav bedan Partizan?! I umesto da ga svi jurimo, pocevsi odavde, od portala i drustvenih mreza, ima onih koji jos veruju u Deda Mraza...
@Radan
Voleti fudbal je jedno ali pisati gluposti nesto drugo.Miljkovic nije znalac ali bolji je od mnogih bekova u ligi, Zvezdasi pored njega i Urosevica i Svete Markovica nisu se naigrali fudbala.Zdjelar je suvo zlato i tacno je samo da mu pas igra nije najbolja.Asano jeste pomalo sebican ali je koristan uvek je tu kada je najpotrebnije.Kod Jojica i Obradovica se opaza dugo neigranje ali vremenom ali posle zimskih priprema bice oni u redu.Stojkovic je na zalasku i vecu minutazu treba dati Nemanji Stevanovicu a povremeno iPopvicu.Kod Bajebeka se takodje vidi da je duga pauza ostavila traga kao i kod Lazara Pavlovica.Do kraja jesenjeg dela prvenstva ako je moguce ostvariti sve pobede a onda prolece je nasa sansa.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.