Почетна / Фудбал / Супер лига

Гркинић: Циљ је да Вождовац буде четврти у Србији

Дан пре него што су против краљевачке Слоге, у шеснаестини финала државног Купа уписали прву победу у сезони (3:2), Вождовчани су се појачали некадашњим адутом

Горан Гркинић ће овога пута имати улогу ван терена – проглашен је за техничког директора за спортска питања.

Део каријере провео сам у Вождовцу, за који ме везује и пријатељство са председником, Марком Здравковићем. Сјајна инфраструктура и чињеница да се ради о клубу који је уз Чукарички најорганизованији у земљи, били су разлог више да посао прихватим са задовољством – истакао је Гркинић.

Далекометнији планови су, открива Гркинић, велики:

Велелепни стадион на крову, један је од елемената због којих би Вождовац могао да још цењенији бренд. Радиће се на додатном побољшању организације и маркетинга, а желимо и да омладинску школу подигнемо на још виши ниво. Клуб би, у ближој будућности, требало да буде међу четири водећа клуба у земљи!

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mirko
Gde su izvukli ovog maestra , pa taj ce ih vratiti u Beogradsku zonu
Mirko
Pa kad je toliko dobar zbog cega ga ne vodis u taj tvoj Zemun , uostalom i on je Zemunac..., a Vozd njega ne dovodi kao fudbalera nego ...
jane
Mirko,raspitaj se malo o ovom "maestru"kako si ga nazvao pa onda komentarisi...Nemoj da sudis o coveku kojeg ne poznajes...koji je odigrao preko 150 utakmica u mnogo jacoj Super ligi nego sto je sada,koji je bio u inostanstvu i koji je bio mladi rep.Jugoslavije. Da iole pratis fudbal znao bi koje je on.Vozdovac ima srece sto ga je doveo jer je odlican covek i bio je odlican superligaski igrac...Sticajem okolnosti(jer sam navijac Zemuna),odlicno ga poznajem i znam kakvu energiju i harizmu ima...i ubedjen sam da ce cudo napraviti sa ovim timom i klubom.
Bojan
Grkinicu, bicete cetvrti ali sledece godine u drugoj ligi. U prvoj nikada, jer ove godine sigurno ispadate, nemate bodova, a ne vidim i gde mozete da ih dobijete, kada ste od direktnih klubova koji se bore za opstanak izgubili. Lepe zelje, ali bi vise rekao da su to bajke i slatki snovi.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.