Почетна

Блажевић: Чачић сео у Ферари, а ни Фићу није возио

Познати хрватски фудбалски тренер Мирослав Ћиро Блажевић оптужио је селектора Анту Чачића да је највећи кривац за елиминацију у осмини финала првенства Европе у Француској и сликовито га описао као "почетника у ферарију"
ФОТО: Ројтерс

Хрватска је учешће на ЕП завршила поразом од Португалије 1:0 голом Рикарда Кварежме у 117. минуту.

- Веома сам разочаран. Требало је све да буде другачије, а то мало било је у рукама вође, селектора Чачића. Више се није могло направити са њим, кривци су и они који су га поставили. Ко је Чачићу дао Ферари да вози, а прије тога није ни у Фићу сео - рекао је Блажевић за "Дневни аваз".

Блажевић је изјавио је да је садашња генерација могла да надмаши ону из 1998. годину коју је предводио до бронзане медаље на Светском првенству у Француској.

- Поред Луке Модрића најбољи хрватски играч је Марко Пјаца, а он седи на клупи. Чачић му је шансу дао само десет минута, а Пјаца је за то време направио више него Кристијано Роналдо. То је неопростива грешка.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nemam pojma
Dobro, malo preteruje po običaju zbog zaljubljenosti u pojedine igrače koji su stvarno veliki talenti, ali slikovita dijagnoza za Čačića je tačna. Još nešto, ovaj trener Čačić liči na bivšeg političara istog prezimena koji je nestao sa javne scene posle saobraćajke u Mađarskoj. Zna li ko, jesu li u srodstvu, mnogo liče?
Rukavina
I ovaj Ćiro lupa kao "Maksim po diviziji"! Slažem se da Čačić nema pojma, da je "maminjova marioneta" i da je on glavni razlog što nisu dogurali dalje međutim Pjaca sigurno nije bolji od Rakitića, Perišića, Brozovića, Kovačića...
JA
Cemu tek mi da se nadamo sa Muslinom. Pa on ni bicikl nije vozio a sada ga stavili u Ficu.
modri
ne lupa. pjaca je bolji...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.