Почетна / Фудбал / ЕКС ЈУ

Калуђеровић: Хрватска лига има одличне терене, стадионе, ВАР, перфектно суђење...

Овде, чини ми се, као да људе не занима фудбал - каже најбољи стрелац Супер лиге у историји
ФОТО: В. Марковић

У богатај каријери Aндрија Калуђеровић је нашао времена да игра и у суседству. Тачније, носио је дрес Интера из Запрешића у сезони 2019/20. Отуд и позван да устврди зашто се све више Срба одлучује да за хлеб зарађује у Хрватској.

– Хрватска лига има одличне терене, стадионе, ВАР, перфектно суђење... Такође, има канал који се бави 24 часа шампионатом, а на ТВ са националном фреквенцијом анализира се свако коло и суђење. Овде, чини ми се, као да људе не занима фудбал. Чак и голови из текућег кола на РТС-у се емитују у касним терминима и мало ко то види. Што се квалитета тиче, Хрвати не одскачу. Надам се да ћемо се и ми у будућности позабавити стварима потребним фудбалу.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

misa tumbas
kod nas je problem sto klubovi koji imaju dobre stadione ne igraju prvu ligu pa se zapustilo...Zeleznik,Hajduk Kula . Drugo pogledajte Smederevo , po meni najbolji stadion u zemlji al dzaba kad nema publike . Vozdovac jako dobar stadion ali ista situacija. napunite taj stadion dupke pa vidite onda kako to izgleda
Севера део
У праву си за стадио Смедерева,а стадион у кули је јако смешан,без икакве инфраструктуре
Urosevic
Probelm je sto 95% ljudi po gradovima u unutrasnjosti navija za beogradske klubove, zato su nam stadioni prazni. Smederevo, Radnicki KG, Spartak, Provo (bivsi Borac iz Cacaka), gleda maksimalno 1000 ljudi, a dolaze iz velikih gradova.
Севера део
Прилично пратим Хрватску лигу ма арени.Стадиони им јесу бољи од наших,самим тим могу пре нас да уведу ВАР,а што се тиче суђења,то је врло дискутабилно.Питај навијаче хајдука шта мисле о суђењу,питај људе у Хрватској шта мисле о ХНС,шта мисле о мамићу...
Севера део
Мислиш да нису у праву?Динамо није привилегован?
Zoran CZZG
...pitaj navijače Hajduka....to je ko da pitaš glodarčiće.
Željko Pavlović
Bravo.
Nije Srbija
RTS?
Немају Терзића и Мракића
Лако је њима...
Daki
A tek što nemaju Toleta, VVV... sreće njihove...kme, kme, kmeee.. A ni minus nije tako veliki kao kod nas, pa da se kreće između - 30 i - 11...godinama....

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.