Почетна / Фудбал / ЕКС ЈУ

Играч који је у Партизану носио дрес са бројем 1 у 32. години завршио каријеру

Симон Вукчевић (32) својевремено је био један од најталентованијих фудбалера на овим просторима, памтиће се да је у Партизану направио "малу револуцију" јер је носио дрес са бројем 1
ФОТО: fk-buducnost.me

Некадашњи фудбалер Партизана Симон Вукчевић дефинитивно је одлучио да заврши каријеру, само месец и по дана, након што се на кратко предомислио и потписао за Будућност

Вукчевић је почетком године најавио крај каријере, да би се средином фебруара обавезао једногодишњим уговором за Будућност, али се убрзо предомислио.

- Симон је одлучио да напусти фудбал. Није могао да дође до нивоа на коме је био некад. Председнику и управа клуба урадили су све да га убеде да покуша да се врати, али је то на крају био превелики залогај - рекао је тренер Будућности Владимир Вермезовић, који је Вукчевићу био тренер у Партизану на почетку каријере.

Овај 32-годишњи фудбалер својевремено је био један од најталентованијих фудбалера на овим просторима, памтиће се да је у Партизану направио "малу револуцију" јер је носио дрес са бројем 1.

После црно-белих играо је за Сатурн, лисабонски Спортинг, Блекбурн, Карпате, Војводину, Левадијакос, Енозис и Шавес, пре него што се вратио у родну Подгорицу.

Вукчевић је играо за младу и А репрезентацију Србије и Црне Горе (пет утакмица), да би након осамостаљења изабрао да наступа за Црну Гору (45 наступа и два гола).

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

jedan od mnogih
Veliki talenat, otisao prerano i nedorecen i 'ajd zdravo...
srele
Sjajan fudbaler! Dostojno i s ponosom je nosio naš voljeni "crno-beli" dres! Grobari su ga obožavali. Sve najbolje u životu Simone!!!!!!
Вук
Саша Илић је на свом дебију у Партизану против Борца у Чачку у сезони 1996/97 носио број 1. Тек касније је узео број 22 по којем је препознатљив.
journalist u mirovini
Najviše me obradovala vest da najelitniji sudija Mažić je ušao u krug sudija na Svetskom prvenstvu u Rusiji.Nadamo se da će naša reprezetacija imati uspeha barem polovinu,kao naš odlični sudija Mažić.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.