Почетна / Фудбал / ЕКС ЈУ

Вермезовић га заменио после пола сата, он одмах напустио Будућност!

Владимир Вермезовић је заменио Ивана Пејаковића након само пола сата игре у припремном мечу против Искре
ФОТО: В. Ракочевић

Пејаковић је у Будућност углавном био стартер, тако да га је ова измена увредила, без обзира што је то била припремна утакмица.

Пејаковић је рекао да се не слаже са Вермезовићем и да је одлука да напусти клуб у овом тренутку најбоља.

Мислим да ничим нисам заслужио да будем замењен после 30 минута, без обзира што се ради о припремном мечу. Дрес Будућности носио сам две и по године, са свима сам увек имао коректан однос, понашао сам се професионално, освојио титулу, играо европске утакмице, углавном био стандардан... Замену након пола сата доживио сам као личну увреду и преко тога нисам могао да пређем. То је јасан знак колико ме тренер цени. Ја немам 18 година. Не слажем се са тренером Вермезовићем и овако је најбоље за сваку страну. Хвала председнику Бурићу што је услишио моју жељу да одем у овом тренутку – рекао је Пејаковић.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Šta je sa komentarima??
Vi, bre ljudi ni u zabavište niste išli! Jeste normalni, šta bravo??? Koji će trener sad da sarađuje sa njim kad vidi kakav je nevaspitanko? Druže, plaćen si da igraš ili da sediš na klupi ali si plaćen! Za pikanje lopte!?! Ima da ćutiš i da radiš šta ti se kaže! Ovo ponašanje može samo u školskom. I tamo te sutra ne zovu...
Pera
Tu nesto smrdi...cim ga je predsednik kluba pustio tek tako.A izgleda nisu se ni trudili da ga zadrze.
Debeli
U pravu si momce 100% , jer sta god da si radio na terenu , a sto ne podleze disciplinskoj odgovornosti ne zasluzuje takvo ponizenje od trenera. Ovakvim potezima treneri ustvari govore o sebi, koliko su "mali" ! Postoje daleko finiji nacini da se igracu ukaze na greske ,pa i da mu se saopsti da nije za ovaj i ovaj klub !
Takodje trener
Da je tako,ovaj bi to znao i ne bilo problema ali ocigledno nije bilo tako planirano,nego ga je ponizio.Svaka cast igracu na karakteru i odluci jer ne dozvoljava da ga iko zeza.
Trener
Nije tacno! Narocito na pripremnim utakmicama. Mozda je Vermez hteo da isproba sto vise igraca i opcija. Desice se situacija da on ne igra iz ovog ili onog razloga, pa je hteo da isproba dvojicu po 30 minuta na njegovoj poziciji. Recimo.
Knego
Srećan ti put. Ali, promeni ponašanje u drugom klubu.
Radoje
E to se zove ponos. Svaka cast Pejakovicu
Miloje
To se zove nedisciplina!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.