Почетна / Фудбал / ЕКС ЈУ

Велики навијач сплитског Хајдука ипак не преузима Црвену звезду

Тренер лидера хрватског шампионата Матјаж Кек истакао да неће напустити Ријеку, већ да ће клуб водити у квалифкацијама за Лигу шампиона, што значи и да неће преузети Црвену звезду, што се појавило као опција после одласка Миодрага Божовића
ФОТО: nk-rijeka.hr

Словеначки тренер на кормилу највероватнијег новог шампиона Хрватске, Ријеке, Матјаж Кек, ипак неће бити тренер Црвене звезде наредне сезоне.

Ово се појавило као опција после одласка Миодрага Божовића са Маракане, а подгрејано је тиме што Кеку овог лета истиче уговор са Ријеком.

Ипак, у интервјуу за словеначку "Вечер" Матјаж је одагнао све недоумице:

- Нема ту ништа од истине. Разне информације, шпекулисање, мучење... Све је то део игре. Неко некад нешто каже, макар и без основа, и иза тога крене читава халабука. С Ријеком имам уговор до 15. јуна, а потом продужавамо до 2021. године. Све је договорено са председником клуба, пружили смо руке, још само да потпишемо. Свака моја мисао или акција су везани за Ријеку и ниједан други клуб.

Три кола пре краја Ријеку четири бода деле од титуле. На праг трона довела је победа (2:0) на Рујевици над Хајдуком у приморском дербију. А, Кек слови за великог навијача сплитских Билих.

- Никада то нисам крио. У бившој Југославији је већина људи навијала за клубове велике четворке: Црвену звезду, Партизан, Динамо и Хајдук. Мало је оних који су у Словенији подржавали Будућност, Вележ или Жељезничар, то је тако било. Откако сам у Ријеци нема никакве дилеме, сву енергију и лојалност сам дао овом клубу. Моје навијачке склоности из младости нису имале никаквог утицаја. Можда ми је због тога и било драже што смо победили - истакао је стратег из Марибора.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

maibain
a bio je tako blizu :'( dajte ljudi, ne pisite svasta...
Zvezdaš
Dobar trener,svakako ali nam ne treba stranac na klupi.Imamo pregršt srpskih trenera koji bi rado došli na leto u naš klub a možda su bolji taktičari od Keka.Tu u prvom redu mislim na Stojanovića,Milojevića ili Lalata.Jedan od njih trojice mora preuzeti crveno-bele naredne sezone!Boško takođe ima trenerske kvalitete,one je legenda našeg kluba i uveren sam da će nam doneti još dve pobede u zadnja dva kola i pehar Kupa ali ne verujem da baš ima kvalitet da iznese celu sezonu i još se bori za evro takmičenja.
File
Šta se svi prave ludi, kad će onaj Rus iz Spartaka da preuzme Zvezdu. Zato je i doveden tu da se malo upozna sa ligom. Sponzoru je obećano da će taj voditi Zvezdu!
Pižon
Ali i dalje veliki Hajdukovac vodi FSS.
File
Čitam i ne verujem! Čoveče, trener Černišov dolazi iz Spartaka! Kakvi bogati Rusi i Arapi!?
Прикажи још одговора
uzicani
'Sve je to deo igre",bravo Kek tako se ubija i spusta magla majstor Terzic koji pokusava svim silama da se "opere"od ove bruke sto je napravio sa Cz.
uzicanin
Upravu si delijo,izvini sto sam te naterao bar malo da mislis ....ali ne ide ocigledno.Pozz i da dolazi Kek u CZ rekao Terzic
ChicAK
Koliko SVI ZNAMO, Terzic nije nista ni rekao u vezi trenera...tako da ne pametujes mnogo ! Gledaj svoje dvoriste, i prati da li ce Leonardo da isamara nekoga !
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.