Почетна / Фудбал / ЕКС ЈУ

Загреб има два тима у Лиги шампиона!

Аутоголом Осијековог Данијела Лончара у 88. минуту Локомотива победила и задржала друго место
ФОТО: nklokomotiva.hr

Од ове сезоне Хрватска има два места у квалификацијама за Лигу шампиона. Први је шампион Динамо, а други се чекао у последњем колу.

Осијек, Локомотива, Ријека меркали су коту два, а први проз циљ је прошао тим из Загреба у "лудој" завршници.

Ријека је имала бод мање од Осијека и Локомотиве који су играли међусобно. Антонио Мирко Чолак је постигао четири гола до 54. минута (4:0), тим са Јадрана лако је савладао Истру 4:2 и чекао вести из Славоније.

У Осијеку је Јакић гостима у 54. донео предност 0:1, Марић је у 58. изједначио на 1:1.

Реми је доносио Лигу шампиона Ријеци, а онда је у 88. минуту резервиста Данијел Лончар лопту послао у своју мрежу за очај домаћина и велику радост Загрепчана (1:2).

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

samo glina...
"Deki",petarde i šestarde zaista manje bole,ali crno-beli studenti su bili loši!Miki je lepo izračunao odnos EU-bodova između "večitih" i ,naravno,sve je jasno!Jednima prva,a drugima,naravno,druga Eu-liga!
Deki
Možda bismo i mi sad imali dva predstavnika u kvalifikacijama za LŠ da se nije gurao Radnički iz Niša na drugo mesto odnosno da ne nije uopšte gurao u Evropu. Da je tu bio neko ko je to zaslužio, verovatno bi prošao Floru a ko zna i dalje šta bi bilo. U svakom slučaju, osvojio bi e još koji bod. Partizan nije mogao sam osvajati bodove, dok su drugi redom gubili od estonskih velikana a neki nas brukali peticama i šesticama, kao neki loši studenti...
Miki
kakav Patizan? Zvezda je donela vise poena u zadnje 2 godine nego Partizan za 10
007
Lokomotiva nije nikakva filijala dinama samo ih ovi ucenjuju i dobijaju budzasto igrace. Inace je klub stariji od dinama 31 g. I posle hajduka najstariji u hrvatskoj osnovan 1. Maja 1914 kao zeljeznicarski klub viktorija. Vojvodinina vrsnjakinja protiv koje je posle drugog sv rata od 48 do 57 igrala u prvoj ligi yu kad je klub dobio ime lokomotiva 47. Najveci uspeh u ligi yu su napravili 52 kad su bili treci al tad jos nnije bilo evro kupova. Lokomotivi cestitke na istoriskom udpehu ulasku u evro kvalifikacije lige sampiona . Inace iako igraju u kranjcevicevoj na stadionu zagreba koji se skoro raspao u yu su igrali na svom stadionu kajzerica na novom zagrebu. Masinovodje sa lokomotivom napred. Uvek uz slabije
nemam pojma
Strašno, ovo je gore nego sa dva fmp-a u košarci. Dinamo i njegova filijala Lokomotiva, su 1. i 2. u ligi. I igraju Ligu Šampiona.
gost
ni krivi ni duzni imaju dva predstavnika u ls hahah
@gost
Pa primace sestarde kao zvezda i sramotiti se naravno.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.