Почетна / Фудбал

Коларову уручена „Лада Нива” са СП, он аутомобил оставља оцу

Амбасада Русије у Београду уручила је капитену српске фудбалске репрезентације Александру Коларову аутомобил који је освојио на Светском првенству у фудбалу у Русији. „Лада Нива” поклон је од гувернера руске државе Самаре

Ово је леп гест гувернера Самаре и амбасадора Русије који је дошао да ми уручи кључеве аутомобила. Задовољан сам и срећан поклоном, а био бих још срећнији да смо прошли групу на Светском првенству – рекао је Коларов за „Спутњик”.

„Ладу”, како каже, планира да остави у Србији, код оца који је земљорадник. Гувернер Самаре дошао је на идеју да „Ладу” поклони фудбалеру који постигне први гол на стадиону „Самара арена”.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milos
Pa naravno, nece ni za zivu glavu da ga vide u tom smecu, vrhuncu ruske proizvodnje.
Pančev
Tako je i startan
nemam pojma
Ovo me potsetilo na jednu simpatičnu priču o ocu jednog našeg veoma poznatog trenera koji je želeo od velikog transfera dok je igrao kao fudbaler u inostranstvu da pokloni ocu auto po izboru. I otac kao iz topa LADA NIVA! Uzalud ga je ovaj odgovarao nudeći mu poznate luksuzne marke automobila, ne otac je ostao dosledan dobio LADU NIVU! Znam ovo iz prve ruke, moja tadašnja devojka je u srodstvu sa tadašnjim reprezentativcem Jugoslavije i bivšim fubalerom Partizana, a danas poznatim trenerom u inostranstvu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.