Почетна / Фудбал

Митровић после првенца: Ово је тек почетак

Милан Митровић је партијом против Рада, зачињеном голом, показао да представља појачање и да ће тренер Мирослав Ђукић при састављању тима да има слатке муке „на штоперу”.
ФОТО: И. Милутиновић

Када је новајлија из Мерсина затресао мрежу „својих” Грађевинара, учинило се да ће Партизан лагано до славља, али...

- Тешка утакмица, добар улазак у меч и... Партизан не сме да се тако опусти при вођству! На крају, показали смо карактер и успели да победимо, уз закључак: можда је и добро што се нешто овако десило уколико извучемо поуке и наставимо још јаче – истиче Милан Митровић дан после малог градског дербија.

Центаршут Петра Ђуричковића из корнера са десне стране, лет у празно голмана Грађевинара и – егзекуција ударцем главом штопера црно-белих.

- Драго ми је што сам постигао гол, мој првенац за Партизан! Надам се да ћу да уђем у ритам, наставим да пружам добре партије и тресем и даље мреже. Ово је тек почетак.

Митровић је чинио средишњи део одбране Парног ваљка заједно са – Немањом Р. Милетићем.

- Одлично сам се слагао са Милетићем. Дошао сам пре мало више од 20 дана, потребно је време да се са свима уиграм.

Промена у тиму у последњи час: Марко Јовичић је одменио повређеног Владимира Стојковића.

- Стојковић је вођа екипе, наравно да нас је омела његова повреда. Желим му брз опоравак и да нам се што пре врати међу стативе – рекао је Милан Митровић

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ranko
Samo ti budi stena u odbrani, a za golove cemo lako. Ako dodju, dobro dodju. Neka ih napadaci daju, a vi ponekada. Samo napred decko!
dejavu
Na nesrecu,nisam stigao da ispratim utakmicu protiv Rada,ali sama cinjenica da je prvenac zacinio golom glavom uliva neki optimizam da smo mozda konacno dobili stopera koji ce predstavljati opasnost kod prekida.Ostojic i novi Miletic,imaju dobar odbrambeni skok ali neizgradjen za napad.A kad se malo bolje pogleda nije rec samo o stoperima...cak sta vise Partizanu je to danas mozda I najslabija karika kada je rec o individualnim karakteristikama igraca.A to je za tim koji juri titulu I igra sa nekim ambicijama LE... prosto nedopustivo.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.