Почетна

Миленковић изблокирао Руиза и спасао победу: Очекивао сам већа искушења, без дуела у првих 15 минута!

Не треба се у победи уздизати, у поразу унизити, тренер Николић ће да нас припреми за меч у купу са Напретком и пролаз даље – рекао је Миленковић
ФОТО: М. Рашић

Гробари су се ухватили за главе: „Неће ваљда!” Призор из 92. минута 152. вечитог дербија, на 1:0 за Партизан, за силазак срца у пете.

Џон Руиз, на пас Гелора Канге, заобилази Филипа Кљајића, истрчалог у празно, с погледом ка небрањеној мрежи. Шут Звездиног нападача и Никола Миленковић, међу црно-белима од милоште Блеки, клизећим стартом зауставља лопту. Славље на Југу може да почне!

Данас се сигурно не би толико причало о голу Леонарда у 89. минуту и евоцирале успомене на егзекуције Милоша Јојића и Немање Којића, креатора тријумфа над најљућим ривалом у завршницама 144. и 146. највеће светковине српског фудбала, да штопер црно-белих у судијској надокнади није изблокирао ударац Костариканца.

Подвиг још више добија на значају погледом у Миленковићеву крштеницу – датум рођења: 12. октобар 1997!

Тренутак непажње целе екипе и, како то обично бива, умало освета. Дао сам све од себе да спречим Руиза да изједначи, био сам у спринту, нисам смео одмах да уклизам, мислио сам да ће да „заломи”. Али... Све је испало добро за Партизан – појаснио је Никола Миленковић ситуацију која га је директно лансирала у срца Гробара.

Захвалио вам се голман Филип Кљајић?

Није још... Можда ће сад на тренингу...

Дебитантски дерби и одмах победа?

Може ли боље? Сјајан осећај, непоновљив, до сада сам о томе само слушао.

Најдража победа у каријери?

Највећа утакмица и најдража победа. Надам се да ће да их буде још, тек је почетак.

Задовољни сте својом партијом?

Јесам, иако ми је на почетку било чудно, био сам неприметан. До 15. минута – ниједан дуел?!

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

grom
nas novi nemanja vidić,podseća me na njega iz mladjih dana,ako ga menadžeri ne upropaste eto nama stopera za reprezentaciju minimum 10 godina
FkpCascais
Milenković je fantastično odigrao
hmmm
A sansa Srnica gde nije bio ofsajd se ne spominje?
VPFC
Sutirao je preko gola....
Pa sta
Sve jedno je zuno na sever sto nije dao gol

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.