Почетна / Фудбал

Саного паузира две утакмице због искључења у 163. вечитом дербију

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије казнила играча Црвене звезде
ФОТО: М. Рашић

Дисциплинска комисија ФСС казнила је на седници првотимца Црвене звезде Секу Санога са две утакмице паузе због црвеног картона, односно непристојне гестикулације (показао средњи прст) приликом изласка са терена на 163. вечитом дербију.

Партизан је накнадно поднео пријаву против поменутог играча, јер је неопрезно стартовао над Сумом, том приликом повредивши му око, због чега ће везиста Партизана одсуствовати са терена око месец дана. 

Како Саногу ово није први пут да противничког играча шаље на вишенедељну паузу (пре тога брутално је стартовао и повредио Марка Доцића, капитена Чукаричког) управа клуба из Хумске захтева оштију казну за везисту црвено-белих.

Уколико Комисија за жалбе не буде смањила казну Саногу, Дејан Станковић неће моћи да рачуна на њега у дуелима са Јавором и Радником.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Roda
S obzirom da niko ne spominje sudiju Simovića, sve je jasno! Odradio čova i nek priča ko šta hoće, zna se kome on polaže račune i od koga prima platu!
kralj_brzina
Nema problema ako je zasluzio neka odsluzi kaznu. Nadam se samo da su arsini isti za sve kao sto dosad nisu bili pa kad grobar slomi nogu zvezdasu nedobije ni zuti a kamoli crveni i neku suspenziju.
Marko
Vraca se Kanga i Ivanic dotle bude uredu sa Katiem,zato prtizani nebrinite mnogo o Zvezdi..
fery
a koliko za namerna udaranja i gestikulacije, a 55k za 8 žutih, ja očekivao uduzimanje 5 bodova...pa da onda vidimo...
gile
OK, Sonogo kažnjen.A šta će biti sa Vazurom koji je izmislio da je neko zvao sudije telefonom? To je lažna vest, krivuično delo, širenje lažnih vesti...U ovom slučaju to je podsticaj na mržnju,na sukobe navijača ...FSS mora da se oglasi i povodom ovog slučaja jer je poznata njegova izjava policiji. FSS mora da se oglasi i preduzme mere protiv prof Vuletića koji zloupotrebljava sliku deteta Borjana. A POLICIJA DA REAGUJE ZATO ŠTO NEKI SADA PRETE SMRĆU bORJANU I NJEGOVOJ PORODICI ...A sve je počelo od Vazure i prof. Vuletića. Znate li ljudi kuda to vodi? Napisao sam na ovom portalu ranije da ako se uzvrdi da je neko iz Zvezde zvao sudije da do kraja života bude izbačen sporta i da odleži u zatvoru,ali isto tako da ako Vazura laže da i on ponese konsekvence. Hoće li?
ko si ti?
Ko kaze da je lazna vest!?
ljubo
evo slazem se neka kazne vazuru ali na osnovu kojih dokaza>?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.